TURISTIČNA KMETIJA ŠIROKO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TURISTIČNA KMETIJA ŠIROKO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

 • PRIKAŽI KONTAKT

  TURISTIČNA KMETIJA ŠIROKO

  Tolminski Lom 41 a , 5216 Most na Soči

  Kontaktna oseba: g.Aljaž Bevk

  Telefon: 03125278604128096605 388 72 20

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Naša kmetija je velika 20 ha in se nahaja na 755 m nadmorske višine. Smo 4- članska družina, ki se preživlja s kmetijstvom, od leta 2001 pa se ukvarjamo z dopolnilno dejavnostjo na kmetiji. Obratujemo skozi celo leto, saj ima vsak letni čas svoj čar, ki prinese različna opravila na kmetiji. Skozi vse leto molzemo krave, ter redimo tudi druge vrste goveda, prašiče, kokoši, zajce in kozo. Tako si čimbolj prizadevamo za samooskrbo z osnovnimi živili (jajca, meso, mleko itd.). Tudi naši gostje se z veseljem vključijo v različna kmečka opravila. Predvsem mlajši obiskovalci najraje sodelujejo pri krmi domačih živali in jim to predstavlja posebno doživetje.

Kmetija leži na obrobju banjške planote, z prekrasnim razgledom na Julijske Alpe in Furlanijo, na hribu nad sotočjem reke Soče in Idrijce.

poroka na turistični kmetiji široko

Naša turistična kmetija je postala prava poslastica za izvedbo porok.

Poroke se lahko kompletno izvajajo pri nas prav zaradi neverjetne lokacije nad kmetijo na vrhu hriba, kjer se vsaka duša romantično razneži zaradi narave in zaradi neverjetnega razgleda, tako civilni obredi, kot tudi cerkveni obred in seveda slavnostna večerja.

Zelo nas spoštujejo mladoporočenci, ker jim omogočimo zelo ugodno izvedbo najlepšega življenjskega dogodka.

Pripravimo lahko enostavno kmečko kosilo, kot tudi slavnostno pojedino, odvisno od tega, kaj si naši gostje zaželijo. Za večje slavnostne dogodke kot je poroka, pa naši naročniki najraje izberejo možnost »all inclusive«, kjer je v ceno (25,00 €) vključen aperitiv, slavnostni meni s 5 hodi in pijačo v neomejenih količinah.

domača "ohcet" in kulinarika

Med naše najbolj poznane jedi sodijo narezki iz domačih suhomesnatih izdelkov (pršut, vratnik, salama, rolana panceta). Dobro zorjeni sir bližnjega kmeta je odlična protiutež suhim mesninam na še toplem, pravkar pečenem domačem kruhu. Naši gostje si za toplo predjed najraje naročijo domačo gobovo juho, pripravljeno iz jurčkov, nabranih v okolici naše kmetije. Poleti gostom za glavno jed najbolj prija pečenka s praženim krompirjem in kifeljčki, pozimi pa domače krvavice, klobase, rebrca, h katerim se odlično poda kislo zelje. Ne smemo pa pozabiti na hišno specialiteto- štruklji, nadevani s skuto, orehi, ali čokolado, ki bodo na koncu dodali še piko na i vsem našim dobrotam.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp