TURISTIČNA KMETIJA PUKLAVEC

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TURISTIČNA KMETIJA PUKLAVEC

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  TURISTIČNA KMETIJA PUKLAVEC

  Zasavci 21, 2275 Miklavž pri Ormožu
  Kontaktna oseba: g.Blaž
  Telefon: 041 916 343

   

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Kmetijo Puklavec boste našli med čudovitimi vinogradi na vrhu hriba v osrčju Jeruzalemskih goric. Glavna dejavnost kmetije je seveda vinogradništvo, tako da boste na njihovem fantastičnem vrtu ali simpatični vinski kleti lahko pokušali izvrstno vino, ki ga pridelajo izključno v svojih vinogradih.

Na 12 hektarjih vinogradov s 45000 trtami pridelujejo odlična bela vina - Chardonay, Savignon, Renski rizling, Muškat otonel in Šipon. Ob fantastičnem razgledu, ki se odpira z njihove simpatične zelene terase, bo žlahtna kapljica še kako teknila. Prav terasa vas bo zagotovo najbolj očarala. Na masivnih lesenih klopeh tik nad vinogradom vam bodo postregli z izvrstnimi domačimi dobrotami.
V hiši so na voljo 4 sobe. Vsaka ima svojo kopalnico in skupaj sprejmejo 8-12 oseb.

poroka

Kmetija Puklavec se nahaja v enem izmed najlepših vinorodnih območij v Sloveniji - v Jeruzalemskih goricah. Iz hribčka na hribček se vijejo čudoviti vinogradi.

V turistični kmetiji Puklavec lahko postrežemo več kot 60 gostov. V naših prostorih se boste počutili domače, zbrano družbo pa po želji razveselimo tudi z glasbo.

 

civilna poroka

Doživite najlepšo poroko v neokrnjeni naravi .


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp