TURISTIČNA KMETIJA NA HRIBU

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TURISTIČNA KMETIJA NA HRIBU

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  TURISTIČNA KMETIJA NA HRIBU

  Slap 93, 5271 Vipava

  Kontaktna oseba: Petra Pilih Žorž

  Telefon: 05 364 57 08, 041 235 434

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Na vzhodnem obrobju Vipavskih brd leži naselje Slap. Manj kot štiristo prebivalcev šteje, kar pomeni, da boste na kmetiji Na hribu lahko uživali v miru. Leži na obrobju vasi, obdanem z vinogradi, od koder se razteza čudovit pogled naokrog.

Ko človek obišče Slap, ki leži ob Vipavski vinski cesti, mu ne bo žal, če si nekaj več časa odtrga za podrobnejši ogled te in tudi sosednjih vasi. Te so res nekaj posebnega. Stare kamnite hiše, zbite druga ob drugi, v okolici cvetoče, snežno bele češnje, kmetje v vinogradih, zanimiva zgodovina in krajevne znamenitosti.

poroka na hribu

Poroka v naravi je nekaj zares čudovitega in najlepšega. Za vas lahko organiziramo nepozaben civilni obred na prostem.
V pravljično lepem okolju in sproščujočem objemu narave bomo vaš poročni dan spremenili v nepozabno doživetje.

kulinarika

Sprejmemo lahko do 60 gostov. V ponudbi imamo različne vrste mesnih in zelenjavnih jedi, testenin, juh, minešter, jot, sladic, suhomesnatih izdelkov, sadja, marmelad, žganj, likerjev in sirupov lastne pridelave. V naši vinski kleti vas pričakuje bogata izbira odličnih odprtih in buteljčnih vin.

Nudimo vam izvrstna odprta in buteljčna bela in rdeča vina pridelana na naši kmetiji.

Kraj Slap se ponaša z graščinskim in samostanskim kompleksom ter cerkvijo sv. Matije. Sezidali so jo, tako kot graščino, malteški vitezi. Graščina ima obliko podkve, v njej pa je bila v času Kranjske dežele slovenska kmetijska šola.

prenočišče

Na voljo imamo 10 sob in 50m2 apartma (zakonska postelja, raztegljiv kavč, kopalnica, klima). Z dodatnimi ležišči lahko sprejmemo do 25 oseb. Nekatere novejše sobe so klimatizirane. Poleg tega vam v sosednji vasi Manče nudimo še 14 ležišč v 4 sobah s priročno kuhinjo, klima napravo in SAT TV, kjer je ravno tako možen najem apartmaja za večjo skupino gostov.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp