TURISTIČNA KMETIJA LJUBICA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TURISTIČNA KMETIJA LJUBICA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   TURISTIČNA KMETIJA LJUBICA

   Vinharje 10, 4223 Poljane nad Škofjo Loko

   Telefon: 040 731 680

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Povsem na samem, sredi travnikov, na obrobju Polhograjskih Dolomitov, leži ekološka Brdarjeva turistična kmetija Ljubica. Z dvorišča se ponuja veličasten pogled na Škofjeloško hribovje, Karavanke in Julijske Alpe. Nudijo vam urejena prenočišča in domače dobrote ter prostor za praznovanje porok, rojstnih dni in zaključenih družb.

  Turistična kmetija Ljubica se lahko pohvali s certifikatom ekološke kmetije saj je vsa njihova hrana pridelana doma in na naraven način. Kot se za ekološko kmetijo spodobi, na kmetiji domujejo konji, krave, ovce, race, kokoši, oslički in zajčki.

  poroka s pogledom na julijske alpe

  Turistična kmetija Ljubica vama nudi vse, kar potrebujeta za sanjsko poroko.
  - prenočišče za mladoporočenca
  - možnost nastanitve za goste (svate)
  - poročni meni iz domačih specialitet s poudarkom na ekoloških sestavinah
  - možnost naročila drobnega peciva
  - možnost civilnega obreda

  Poleg mirne okolice in svežega zraka, ponuja turistična kmetija gostom skozi vse leto številne možnosti za rekreacijo. Kaj je lepšega, ko ptice sladko pojo pod vrhovi dreves, piš vetra nežno šviga mimo vaših ušes, naravna poezija pred vašimi očmi, ko se zbudite v nežno jutro...


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp