T’SLADKO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A T’SLADKO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   T’SLADKO

   Telefon: 031 628 015

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  T’sladko je družinsko podjetje, ki se ukvarja z butično izdelavo sladic, fingerfooda in tort. Največ tort pripravljamo za poroke in praznovanja, prav tako vam pripravimo tudi sladke in fingerfood kotičke.
  Naše sladice so moderne, lepe in predvsem zelo okusne. Pripravljamo vse od klasičnih francoskih sladic, do slovenskih. Pripravi sladic namenimo veliko časa, ljubezni in truda.

  Si želite poleg odlične poročne torte tudi sladki kotiček za svate?

  Po dogovoru vam pripravimo sladko ponudbo z različnimi dobrotami in po želji tudi aranžiramo kotiček. Zgodbo popolnoma prilagodimo vama.

  Pripravljamo:
  - moderne kanapeje v kornetih
  - slane makrone
  - solate v obliki tortic
  - pirine krofke
  - popsi tortice
  - maslene posodice
  - makrone
  - cake popse
  - presne tortice
  - veganske tortice...

  t’sladko - naša prepoznavna značilnost je 90% uporaba pirine moke

  Naša prepoznavna značilnost je ta, da je 90 % izdelkov pripravljenih z pirino moko, katera je zdrava in lažje prebavljiva. Naše sladke kreacije niso presladke in izdelane so iz zelo kakovostnih sestavin. Trudimo se v čimvečji meri podpirati lokalno, zato že kar nekaj sestavin jemljemo od lokalnih ponudnikov.

  Ker nam je pomembno zadovoljstvo strank, se potrudimo čimbolj približat vašim željam z našimi kreacijami in izdelki. Največja nagrada pri opravljanju našega poklica so zadovoljne stranke!


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp