TOVARNICA SLADKOSTI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TOVARNICA SLADKOSTI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   TOVARNICA SLADKOSTI

   Kontaktna oseba: Matevž Visočnik

   Telefon: 041 777 134

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  SLADKOSTI

  Tovarnica Sladkosti je bila ustanovljena v letu 2008. živimo za Sladkosti in od njih in kjer želimo, da tudi vi začutite z nami.

  Sladkosti ki jih pripravljamo so izključno plod našega znanja, idej, domišljije in strasti do dela. Zdravje je na prvem mestu. Uporabljamo čim manj masla, smetane, nadomestkov, barvil in arom.

  POROČNE TORTE

  Z velikim ponosom sporočamo, da smo prvi in edini v Sloveniji, ki smo patentirali postopek priprave, izdelave ter zaključevanja eno ali več nadstropnih tort.
  Sedaj naše poročne torte in druge torte izdelujemo po izključno našem patentiranem postopku. To vključuje tudi uporabo notranjih eno ali več nadstropnih stojal za boljšo stabilnost in izgled. S tem postopkom smo dosegli zaščito postopka, kateri omogoča zavidljiv nivo kvalitete izdelave in dokončevanja.

  ZAUPANJA VREDNE SLADKOSTI

  Zato nam lahko zaupate,da bo torta dostavljena kjerkoli po Sloveniji ali tujini prišla na cilj takšna kot je bila naročena. Brez poškodb, brez posedanja in drugih nevšečnosti.

  V Tovarnici Sladkosti smo z začetkom leta prejeli od Ministrstva za gospodarstvo odločbo o zaščiti znamke Tovarnica Sladkosti. Zaščitili smo ime kot tudi obliko oz. logo Tovarnice Sladkosti.

  Na podlagi drugega odstavka 103. Člena Zakona o industrijski lastnini(uradni list RS, št. 51/2006 ), smo prejeli odločbo o registraciji znamke Tovarnica Sladkosti.

  S tem smo si povečali razpoznavnost podjetja ter si okrepili pozicijo na zahtevnem tržišču.

  OSTALE TORTE

  Naša posebnost je, da torte zaključimo na naš način – s čokoladnim dekorjem. Okusi, ki jih dnevno kreiramo so odvisni od sezone, oziroma našega navdiha. Posebnost je zagotovo naša skutina torta z borovnicami, ki je tudi najbolj prodajan okus. Prav tako je posebnost čokoladna torta, ki jo pripravljamo iz kuhane kreme s prav posebno recepturo in maksimalno kvaliteto čokolade.

  Pripravljamo “domače” sladolede. Tako trendovske kot tudi specialne po naročnikov željah.

  OSTALE SLADKOSTI

  – “finger food” sladice v kozarčkih
  – sladki minjoni
  – catering sladice
  – čokoladne dekoracije

  Sladkosti ki jih pripravljamo so izključno plod našega znanja, idej, domišljije in strasti do dela. Zdravje je na prvem mestu. Uporabljamo čim manj masla, smetane, nadomestkov, barvil in arom.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp