TORTIKA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TORTIKA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   TORTIKA

   Kontaktna oseba: Katja

   Telefon: 031 777 841

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Moje ime je Katja. S tortami sem se pričela ukvarjati pred leti, iz ljubezni do peke in ustvarjanja. V tistem času sem tudi prevzela v vodstvo mestno kavarno in zaradi preobremenjenosti , na mojo veliko žalost, svojo ljubezen do peke za nekaj let opustila. Do obdobja karantene, ko se mi je svet tort in ljubezni do njih ponovno in popolnoma odprl . Moderna doba tort je povsem nekaj novega in noro navdihujočega. Spoznala sem nekaj enkratnih ustvarjalnih mojstric, pri katerih sem se z navdušenjem udeležila določenih njihovih spletnih tečajev, in tako svoje znanje samouka pri izdelavi posebnih tort, še dodobra nadgradila. Saj je kvaliteta tort na prvem mestu.

  V svoji okolici sem vedno pogrešala torto z veliko začetnico. Tako, kjer se okusi prepletajo in je polna od glave do pete. Tako, kjer biskvit ni le biskvit ,ker pač mora biti del torte. In kreme take, ki ti brbončice kar zaplešejo, ko jih poskusiš. Pa sladic, ki so najprej noro privlačne na oko in nato še noro okusne, saj veliko krat je le ali eno ali drugo. In sem tako, skozi vso karanteno pekla, sprobavala in polnila degustativne paketke svojcem in preizkušala svoje mejnike. Do danes, ko lahko predstavim kolekcijo okusov, katera je najprej meni pisana na kožo.
  Ustvarjam pod svojo znamko butičnih tort in sladic pod imenom tortiKa.

  TORTIKA - Izdelava butičnih kreacij po naročilu, za vse ljubitelje modernega, vintage in rustičnega videza.

  Torte tortiKa so visoke torte modernega tipa, oblikovane so tako, da segajo v višino, ne v širino. V višino merijo 11 - 12 cm.
  Sestavljene so iz štirih plasti sočnega biskvita, polnega okusa, treh plasti kreme in večji del tortic tudi hrustljavega dela. Ne uporabljam praškov in umetnih dodatkov.
  Sestavine katere uporabljam so kvalitetne, čokolada v kremah je vrhunska, lešnikov mouss delam iz najboljše lešnikove paste Piemontskih lešnikov, arašidovo maslo je vrhunsko, slovensko Rok's butter, maslo in smetana sta najboljše kakovosti. Kreme ne vsebujejo preparatov ali umetnih ojačevalcev, biskvite delam po posebni recepturi, ki ohranjajo sočnost in so bolj spužvasti. Torte so sestavljene iz več elementov, takih, da naredijo izkušnjo bolj zanimivo.

  Izdelujem torte po naročilu v različnih oblikah in velikostih ter za različne dogodke.

  Moje tortice so nekoliko drugačne tortice kakor ste jih vajeni. Okusi so posebni. Morda niso za vsakega, tisti pa ki iščete res dobro torto in posebne, neklasične okuse, boste zagotovo očarani .
  Vsaka torta je drugače dekorirana, vsaki torti posebej oblikujem ceno glede na vaše Želje. V osnovno ceno spada končni videz naked, semi naked, premaz z odlično masleno kremo in enostavnimi tehnikami (videz betona, tekstura...) , ali čokoladnim ganachem.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp