TORTE PER

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TORTE PER

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   Catering Per

   Levčeva ulica 12, 1234 Mengeš

   Kontaktna oseba: Jože Per

   Telefon: 01 723 75 79

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  TORTE PER BOŽANSKEGA OKUSA

  Za vas izdelamo najrazličnejše torte po vaših željah. Izbirate lahko med različnimi oblikami tort - kvadratna, okrogla. pravokotna, večnadstropna... Vse naše torte in sladice so iz kakovostnih sestavin ter božanskega okusa.

  Izdelamo vam torte za:
  - rojstne dneve
  - zakramente
  - obletnice
  - poroke...

  Naša posebnost je, da na torte tudi lastnoročno rišemo slike po vaših željah.

  poročne torte

  Poročna torta da piko na i vaši poroki in predstavlja vrhunec večera. Z največjim veseljem in polni navdiha se lotevamo izdelovanja poročnih tort.
  Pri izdelavi vsake torte vedno uporabljamo le sveže sestavine. Izbirate lahko med različnimi oblikami poročnih tort, lahko pa vam pripravimo tudi miniporcijske tortice.

  rojstno dnevne torte

  Izdelujemo veliko različnih rojstno dnevnih tort vseh oblik in vseh okusov. Za tiste, ki so alergični na gluten pa vam pripravimo brezglutenske torte, ki so prav tako vse narejene iz naravnih sestavin.
  Vse torte vam na vašo željo okrasimo z prisrčnimi figuricami in oblečemo z natisnjeno sliko.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp