TORTE BELLA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TORTE BELLA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   TORTE BELLA

   Kontaktna oseba: Nina

   Telefon: 051 262 988

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Če sledite sladkemu vonju vas bo pripeljal v Dob pri Domžalah, kjer se nahaja delavnica Torte Bella. V družinskem podjetju, ki ga je ustanovila Maja Habjan se pod spretnimi rokami pečejo dobrote za vse priložnosti.
  Slaščičarstvo je naša strast in ljubezen, kamor lahko prelijemo vse svoje ideje iz katerih nato nastanejo izjemne kreacije. V vseh letih svojega dela nam je glavno vodilo kvaliteta naših proizvodov s katerimi se trudimo zadovoljiti vse vaše želje.
  Torte Bella izdeluje torte, domači sladoled in ostale sladice po naročilu naših strank, vsako našo kreacijo pa lahko popolnoma personaliziramo vašim željam.

  Torte in ostale sladice so že od nekdaj del našega življenja. Spremljajo nas na rojstnodnevnih slavjih, obletnicah, poslovnih dogodkih porokah in še bi lahko naštevali. Zadnja leta je vse bolj popularen trend personaliziranja, pri katerem se skupaj v dogovoru s stranko odločimo za izgled in obliko.
  Personalizacija je možna pri skoraj vseh sladicah: od tort, tortic na palčki (cakepops), cupcake sladic, macronov….
  Pripravljamo pa tudi razne sladice, kot so: kozarčne sladice, domači piškoti, mignoni, sadne košarice, donuti, popsicli, presne tortice, domači sladoled in še in še – zagotovo se za vsakega nekaj najde.

  torte bella - Kako smo drugačni

  Izjemne oblike tort in odlični okusi, ki zadovoljijo tako otroke, kot starejše. Znani smo po lahkih, osvežilnih torticah in našem domačem sladoledu. Ponujamo tudi dostavo v našem primerno hlajenem Bella vozilu.

  Vsekakor pa se bomo potrudili da bo vaš dan še posebno izjemen in sladek.

  Edina meja je vaša domišljija.

  Naše kreacije si lahko ogledate na facebooku

  GALERIJA OSTALIH SLADIC, KI SO V NAŠI PONUDBI

  Cakepops =Okus: čokolada, vanilija ali rafaelo.
  Cupcake = Okus: vanilija ali čokolada, polnjeni z nutelo, sadjem po izbiri ali karamelo.
  Makron = Okus: sivka, kapučino, vanilija, kokos, malina.
  Donut = Okus: čokolada.
  Popsicle = Okus: malina, karamela, rafaelo ali pistacija.
  Čokoladne ladjice
  Sadne košarice
  Kozarčna sladica 60ml
  Kozarčna sladica 120ml
  Kozarčna sladica 175ml
  Pladenj mešanih domačih piškotov – 1 kg
  Pladenj mešanih sladic


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp