TOMSTER, DARILA IN VEZENJE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TOMSTER, DARILA IN VEZENJE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   TOMSTER, DARILA IN VEZENJE

   Rakitnik 2, 6258 Prestranek

   Kontaktna oseba: ga.Lea Vrebac

   Telefon: 031 494 663

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Sva Lea in Primož, zakonca in starša dveh navihanih otrok, ki sta bila glavna inspiracija, da sva v letu 2013 stopila na svojo podjetniško pot. Sledila sem svoji umetniški žilici, združila različna znanja in zanimanja v eno samo, ter tako svoj hobi prenesla v poslovni svet. Nastala je blagovna znamka TOMSTER, ki predstavlja unikatne, poosebljene, vezene tekstilne izdelke. Zanimanje in vse bolj specifične želje strank, naju ženejo k neprestanemu razvoju in iskanju novih idej. Tako se vam danes, že v preoblikovani podobi, ponosno predstavljava z raznovrstnimi TOMSTER vezenimi darilnimi izdelki, s katerimi lahko popestrite svoj dom ali pa obdarite svoje najdražje. Najina ponudba obsega darilne izdelke za različne priložnosti, kot so rojstvo otroka, rojstni dnevi, obletnice, poroke, Sveti krst pa tudi dekliščine, fantovščine in druga osebna praznovanja. Vedno je lep občutek svoje ljubljene osebe obdariti in razveseliti z neprecenljivimi pozornostmi - Vezeni izdelki TOMSTER sporočajo, da ste vi in vaši bližnji resnično nekaj posebnega.

  TOMSTER, DARILA IN VEZENJE - UNIKATNO DARILO ZA VAŠ DOGODEK

  Načrtujete poroko? Podarite svatom čudovito in elegantno darilo s posebnim posvetilom po vašem naročilu - za mamo, očeta, taščo, tasta, sestro, brata, priče...

  POROČNE ROBCE in POGRINJKE izdelujemo samo po naročilu, tako da so resnično posebni in unikatni, saj nosijo vaše osebno sporočilo.
  Robčki so definitivno prav posebno presenečenje in so tako ali drugače vpeti v sam poročni dan - nekatere neveste jih podarijo ob "predaji neveste", ali na civilni slovesnosti, ali pa so prtički že del dekoracije v restavraciji - odvisno komu so namenjeni.
  Poročni pogrinjki lahko služijo za dekoracijo, spominek svatom na vaš poročni dan, pogrinjke z osebno noto pa lahko uporabite tudi kot sedežni red.
  Napis je strojno vezen, izbirate pa lahko med različnimi dekorativnimi bordurami in barvami napisa. Izdelani so iz lahke bombažne tkanine in obrobljeni z bombažno čipko.
  Prav tako pa lahko svoje svate presenetite z BRISAČAMI s posvetilom ali samo z imenom, ki prav tako služijo kot darilo in poročna zahvala, ker so/bodo ob vama na vajin dan.

  DARILA ZA MLADOPOROČENCE

  V kolikor, pa iščete darilo za mladoporočenca, vam lahko izdelamo blazinice ali brisače z osebno noto, ki bodo zakoncema v spomin na njun poročni dan.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp