TINKICA – DROBNI IZDELKI IZ LESA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TINKICA – DROBNI IZDELKI IZ LESA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   TINKICA – DROBNI IZDELKI IZ LESA

   Mali Rakitovec 4, 1223 Blagovica

   Telefon: 031 470 244

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Tinkica - drobni izdelki iz lesa za vas ustvarja unikatna darilca za vsako priložnost, kot je poroka, rojstni dan, obletnica, krst, obhajilo ali kot darilo za ljubljeno osebo.

  Naj se tudi vaša v utrinku skrita želja prelije v unikatno poročno pravljico s čudovito dekoracijo in unikatnimi darili iz lesa.

   

  tinkica - drobni leseni izdelki za vsako priložnost

  Tinkica poskrbi za celotno poročno dekoracijo: od vabil, sedežnega reda, daril za svate, raznih napisov - vse izdela po vaših željah in tako vam popolnoma pisano na kožo.

  Z njenimi izdelki lahko poudarite svojo unikatnost, hkrati pa so izdelki kvalitetni in uporabni.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp