TESSA DESIGN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TESSA DESIGN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   TESSA DESIGN

   Pušenci 17, 2270 Ormož

   Kontaktna oseba: ga.Aleksandra Zlatnik

   Telefon: 031 853 461

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Moje ime je Aleksandra in ustvarjam ročno šivana oblačila in dodatke za ženske in otroke pod imenom Tessa design.

  Šivam že 15 let, ampak leta 2015 sem prvič začela tudi s prodajo svojih izdelkov pod imenom Tessa design, ki deluje še zdaj in ponuja različne izdelke, med drugim darila za svate in obleke za družice.

  Za vaše svatinje lahko naročite vse bolj popularne elastike za lase, imenovane scrunchiji,ki jih izdelam v barvah vaše poroke. Narejeni so iz satena in niso samo za okras, ampak uporabni modni dodatek, saj ga bodo svatinje še dolgo z veseljem nosile.

  tessa design - modni dodatki za neveste, družice in priče

  Za družice, priče ali pa tudi neveste pa imam v ponudbi t.i. infinity obleke,ki se lahko zavežejo na več načinov. Obleke so zelo lahke, udobne, ustrezajo vsaki postavi in kot ime pove imajo neskončno možnosti za zavezovanje in vsaka družica lahko ima svoj stil.

  Veselim se, da bom del vaše pravljice.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp