TALASO STRUNJAN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TALASO STRUNJAN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  TALASO STRUNJAN

  Telefon: 05 67 64 433

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Poroke in slavja

Poročna zaobljuba je nekaj posebnega, še bolj posebna pa je, če je dana na Strunjanskem pomolu s prečudovitim pogledom na morje. Vabimo vas, da ta dan, enega svojih najlepših dni, preživite pri nas.

Poročite se v Krajinskem parku Strunjan

Svojo zaobljubo lahko izrečete prav tu, v krajinskem parku, obdani z bujnim sredozemskim rastjem. Na točki, s katere se ob lepem vremenu vidi ne samo morski zaliv, temveč vse do Alp in Dolomitov. Nad zalivom z najlepšimi sončnimi zahodi na slovenski obali. Za cerkveni obred pa je pri roki najpomembnejša romarska cerkev v Istri – cerkev Marijinega prikazanja.

Preplet energij in zgodb

Cerkev Marijinega prikazanja in območje strunjanskega križa sta legendarna kraja. Tu naj bi bile še danes vidne sledi Marijinih stopinj in solz, ki jih je izjokala, ko je s svojim prikazanjem umirila viharno morje in tako rešila mornarje. Mesečev zaliv, z uradnim imenom Zaliv svetega križa, pa je po meritvah svetovno znanega zdravitelja Zemlje Marka Pogačnika močna energijska točka – tu naj bi bilo stičišče energijskih meridijanov, tako imenovanih zmajevih črt.

Svatovsko slavje

Svate lahko povabite na poročno slavje v katero od restavracij v Talasu Strunjan, tu pa so na voljo tudi hotelske zmogljivosti za njihovo prenočitev. Slavja z izbranimi poročnimi jedilniki so posebej prijetna v restavraciji Laguna, ki sprejme s svojo teraso v zavetju mogočnih dreves do 80 svatov, medtem ko omogoča restavracija Svoboda v prenovljenem hotelskem kompleksu pogostitev do 120 svatov.
Zaupajte nam svoje želje! Po najboljših močeh se bomo potrudili, da jih izpolnimo.

Poskrbeli bomo za vse

Za vas pripravimo sprejem mladoporočencev in svatov, ponudimo vam bogato izbiro poročnih menijev in tort, svečano okrasimo mize in prostor, natisnemo poročne menije, kartice in sedežni red. Da boste zares brez skrbi, poskrbimo tudi za animacijo in varstvo otrok. Naša izkušena ekipa vam je na voljo pri organizaciji in izvedbi svečanega dogodka.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp