TENTART

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TENTART

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   TENTART ŠOTORI

   Telefon: 040 459 959

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  TENTART PRIREDITVENI ŠOTORI

  Organizirate dogodek, poroko ali privatno zabavo?
  Želite najlepšo pravljično poroko? Z našimi šotori bo poleg naštetega še spektakularna in originalna.
  Naredite vtis na prav vsakega vašega gosta. Vaš dogodek si zasluži prireditveni šotor, ki bo osupnil vse.

  Nepozaben ambient

  Prireditveni šotor Tentart vas obvaruje pred vremenskimi vplivi in je hkrati vrhunska dekoracija za vašo poroko, vrtno zabavo, službeno srečanje, športno prireditev, gala večer ali koncert na prostem, ki bo okolici v katero je postavljen dodal eleganco, ekskluzivnost in privlačnost.

  Osebni pristop

  Vsak projekt je poseben, zato je naša izurjena ekipa pripravljena prisluhniti vsem željam. Skupaj bomo našli rešitev, ki bo izpolnila vaša pričakovanja.

  Vaše želje so naš izziv

  Naš team je sestavljen iz dekoraterjev, strokovnjakov za dogodke in monterjev. Nudimo popolno podporo pri svetovanju, projektiranju in postavitvi.

  Vrhunski materiali, visoka kakovost

  Tentart prireditveni šotori so izdelani iz visoko tehnoloških materialov po standardih ISO 9001, ISOTS in ISO 1400, so vodoodporni, imajo teflonsko UV zaščito in zakasnitev vžiga. Postavljajo se lahko v vseh vremenskih razmerah in ohranjajo stabilnost tudi pri vetrovih do 80km/h.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp