SWEET ENGLISH HOUSE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SWEET ENGLISH HOUSE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   SWEET ENGLISH HOUSE

   Cesta Ste Marie aux Mines 15, 4290 Tržič

   Kontaktna oseba: g.Dejan

   Telefon: 031 260 119

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  "Sladice so naša strast, ki jo z veseljem delimo z vami. Seveda pa se trudimo biti prilagodljivi željam naših strank tako pri oblikah, kot pri okusih. Vse slaščice se trudimo pripraviti s svežimi, sezonskimi sestavinami in z najkakovostnejšimi materiali. Vsak dan stremimo k temu da smo boljši kot včeraj. Pri dekoraciji in kreiranju stremimo k najmodernejšim načinom izdelave.

  sweet english house - vsaka torta je unikatni izdelek

  Ker so vse sladice ročno izdelane predstavlja vsaka zase unikatni izdelek. Po predhodnem naročilu vsaj štirih dni izdelujemo torte za različne priložnosti kot so sv. krst, sv. obhajilo, sv. birma, poroka, rojstni dan, obletnica, matura, ali pa kar tako, da bo sladek vsak dan."

  Za naročilo tort nam lahko pišete na sweetenglishhouse@gmail.com ali nas pokličite na telefonsko številko 031 260 119.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp