SUPERCARD

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SUPERCARD

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  SELECTBOX

  Dunajska 5, 1000 Ljubljana

  Kontaktna oseba: Vanesa Ugovšek

  Telefon: 040 429 986

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Mladoporočencema podarite kartico vseh želja

SuperCard kartica je darilo, ki se prilega vsakomur ter je edina darilna kartica, ki jo lahko kupite preko spleta in jo obdarovanec lahko koristi pri več kot 50 partnerskih trgovinah. Privoščite mladoporočencema popolno poročno darilo, ki ga lahko vnovčita po lastnih željah.

S SuperCard kartico si bosta mladoporočenca lahko kupila natanko tisto, kar potrebujeta. Kartico je mogoče koristiti pri mnogih velikih imenih, kot so Intersport, Sportina, L'Occitane, Momax, Lisca, Kalia, Zlatarna Celje, Thermana Laško, 1001 Dar, mimovrste, križarjenjab2b.com in številnih drugih. Podarite jima svobodo izbire in se izognite možnosti, da bi jima podarili enako darilo, kot nekdo drug.

Več o kartici si preberite na spletni strani: https://supercard.si/


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp