STEKLARNA HRASTNIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A STEKLARNA HRASTNIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  STEKLARNA HRASTNIK

  Telefon: 03 56 54 600

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

150 letna tradicija

Že več kot 150 let izdelujemo vrhunske steklarske izdelke. Danes smo naše znanje vpeli v tri proizvodne programe – v specialno stekleno embalažo, namizno steklo in razsvetljevalno steklo v okviru katerega delamo tudi proizvode iz ročne proizvodnje. Naši steklarski inženirji so sposobni izdelati tehnično najzahtevnejše steklarske izdelke iz enega najčistejših stekel na svetu.

Kakovost

Kakovost naših izdelkov dosegamo s čistostjo stekla, avtomatizacijo proizvodnje in preverjanjem končnih izdelkov. Vlagamo tudi v naše zaposlene, ker se zavedamo, da so motivirani in predani zaposleni temelj našega uspeha.

Inovativnost

V Steklarni Hrastnik nenehno iščemo nove možnosti za razvoj izdelkov in sledimo trendom steklarske panoge v globalnem merilu. To nam omogoča, da smo konkurenčni in se prilagajamo zahtevam nenehno spreminjajočega se trga. Naše znanje in izkušnje nam dajejo sposobnost izdelati tehnično najzahtevnejše steklarske izdelke.

DARILNI PROGRAM

Načrtujete poroko ali praznovanje rojstnega dne? Praznujete rojstvo otroka ali obletnico, pa ne veste kaj podariti?
V steklarni Hrastnik imamo na voljo vrhunske steklarske izdelke, ki so lično oblikovani ter dekorirani.

Zaradi izjemne kakovosti našega stekla in lastnega znanja smo sposobni oblikovati najrazličnejše steklarske izdelke po vaših željah. Obliko izdelka lahko pripravimo po željah stranke, lahko pa se skupaj s stranko pogovorimo o njenih željah in ji svetujemo.

Osrečite svoje najdražje z drobnimi pozornostmi, ki se jih bodo še dolgo spominjali.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp