ŠTAJERSKA HIŠA KULINARIKE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ŠTAJERSKA HIŠA KULINARIKE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ŠTAJERSKA HIŠA KULINARIKE

   Gočova 38a, 2235 Sveta Trojica v Slovenskih goricah

   Telefon:  Gregor – 031 612 894
   Sašo – 031 324 320
   Miha – 040 304 387

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Zakladnica gurmanskih kreacij prihaja izpod rok ustanoviteljev Štajerske hiše kulinarike.
  Naš vsakodnevni navdih črpamo v lokalnem okolju, kjer nam tradicija in okusi lokanih pridelovalcev pričarajo ideje za unikatne jedi.
  Naša skrivnost je v najmanjših podrobnostih, ki bodo vaše brbončine razvajale skupaj s iskrivimi vonjavami iz naše kuhinje, vse to pa vam pričara nasmeh zadovoljstva in užitka.

  Trde temelje, na katere smo postavili podjetje, predstavljajo inovativna organizacija, kreativnost in dolgoletne izkušnje.
  Vse to, skupaj z našim trdim delom in znanjem, nam daje zanos in spodbudo, posledično pa tudi številne možnosti razvijanja in krepitve naših gostinsko-turističnih produktov. Tržišču želimo ponuditi vrhunsko ponudbo in postati vodilno podjetje na tem koncu naše lepe dežele.

  Štajerska hiša kulinarike vam pričara pravljično poroko po vaših željah.

  Preživite brezskrbna slavja s svojimi prijatelji, sorodniki, zaposlenimi ali poslovnimi partnerji v edinstvenem ambientu!
  Za Vas pripravljamo raznovrstne dogodke v spremstvu odličnih gurmanskih doživetij, kjer se prepletajo prefinjeni okusi prilagojeni prav vašim željam.

  Organiziramo poslovna kosila in svečane večerje, rojstne dneve in obletnice, praznovanja ob krstu, birmi in obhajilu ter različne tematske večere ob katerih se lahko popolnoma prepustite užitku.

  štajerska hiša kulinarike ponuja poroko po vaši izbiri

  V sklopu Štajerske hiše kulinarike je možno vse, zato vam nudimo več vrst porok, ki jih izvedemo, kakor si jih vi zamislite! Ker je čas zaobljube dogodek, ki za vedno ostane v vašem spominu, se trudimo po najboljših močeh za vas ustvariti čarobne trenutke.
  Pomagamo vam organizirati in izpeljati poroko, ki bo za vas in vaše goste nepozabna!

  Ker prisluhnemo vašim željam, vam ponujamo različne možnosti organiziranja porok, kjer se lahko odločite za celotno ponudbo prvovrstne kulinarike, v spremstvu odlične pijače. Lahko pa se odločite samo za prvorazredno kulinariko, kjer postrežemo vašo pijačo.
  Ponujamo vam več vrst porok:
  ● Klasična poroka
  ● Poroka pod šototom
  ● Tematska poroka
  ● Grajska poroka na prostem
  ● Sezonska poroka
  ● Poroka na vaši izbrani lokaciji

  Klasična poroka

  Ker je čas zaobljube najlepši dan v vašem življenju, vam nudimo možnost klasične poroke, ki jo organiziramo popolnoma prilagojeno vašim željam!
  Ob vašem nepozabnem dnevu vam prisluhnemo in organiziramo vse potrebno v sklopu prvorazrednega kulinaričnega razvajanja, prostorske ureditve in vrhunsko dovršeno poročno opremo, ob kateri se boste počutili kot v pravljici! Pripravimo pa vam tudi poročno torto in vse ostale elemente, potrebne za vaš veliki dan.
  Pridite in nam zaupajte svoje želje, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaša sanjska poroka potekala kot ste si jo zamislili!

  Poroka pod šotorom

  Poroka v naravi je v zadnjih nekaj letih postala eden pomembnejših trendov.
  Vedno pogosteje se takšne poroke organizirajo tudi v Sloveniji, ki ima več kot dovolj prelepih kotičkov, primernih za pripravo nepozabnega poročnega dne. Prav poseben čar je izreči svoj DA, obdan z nežnimi sončnimi žarki, prijetnim vetričem in ptičjim petjem.
  Narava lahko vzdušje na poroki naredi še posebej sproščujoče in ustvari najlepšo romantično izkušnjo.

  Tematska poroka

  Ker je vsak par svojevrsten in s tem unikaten, vam ponujamo možnost tematske poroke, kjer si sami izberete temo vaše poroke, mi pa vam pri tem pomagamo z nasveti in organizacijo.
  Prisluhnemo vsaki vaši želji, zato vas pozivamo, da nam sporočite svoje!

  Grajska poroka na prostem

  Če se poistovetite ob besedah vitezi, zmaji, čarovnija ali si le želite postati princ in princesa za en dan, je grajska poroka popolna izbira za vas!
  Izreči svoj slavnostni DA ob pogledu na najstarejše slovensko mesto v spremstvu melodije ptičjega žvrgolenja, je zares edinstveno doživetje. Grajska poroka ponuja slavje na avtentični lokaciji z odlično prvovrstno kulinariko in napitki, ki bodo zadovoljili še najzahtevnejše okuse.

  V starem delu objekta se nahaja prostor, ki sprejme 40 oseb, v novem delu pa je prostor, ki sprejme kar 200 oseb.
  Večja dvorana L-oblike se lahko pregradi v 3 manjše prostore.
  Sporočite nam svoje želje, vse ostalo pa prepustite nam! Nudimo vam prostore za manjše, srednje ali večje zaključene družbe, saj se v gostinskem objektu nahaja 964m² pokritih notranjih prostorov, terasa v velikosti 92m² površine in zadostno število parkirnih mest, namenjenih za osebne avtomobile in avtobuse.

  poroka v štajerski hiši kulinarike
  poroka v štajerski hiši kulinarike
  poroka v štajerski hiši kulinarike
  poroka v štajerski hiši kulinarike

  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp