SLAŠČIČARNA SLADKAČ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SLAŠČIČARNA SLADKAČ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  SLAŠČIČARNA SLADKAČ

  Telefon: 01 569 12 85

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

unikatne torte

Slaščičarna Sladkač vas popelje v svet prvovrstnih izbranih okusov in inovativnih ter kreativnih oblik tort.

Uporaba skrbno izbranih in pristnih surovin je naša značilnost, ki je hkrati tudi osnova naših visoko kvalitetnih in priznanih izdelkov.

Naše osnove v umetnosti in oblikovanju v povezavi z ljubeznijo do sladic je zagotovilo, da smo eni izmed vodilnih oblikovalcev na tem področju.

Vse torte so unikatne in izdelane s skrajno pozornostjo za podrobnosti in detajle. Oblikovane in okrašene so ročno kar jim daje poseben čar in domačnost. Zapolnile bodo nepozabne trenutke in se utrle kot osrednja pozornosti na vašem praznovanju.

POROČNE TORTE

Vse naše torte so unikatni izdelki, ki se stilsko, barvno ali tematsko dopolnjujejo s celotno poročno zgodbo. Lahko so prefinjene, elegantne ali povsem preproste in še vedno v sklopu celostne podobe.

Med oblikami prevladujejo štirioglate torte, tradicionalne okrogle ali nekoliko drugačne kot na primer stožčasta ali v obliki piramide. Ena izvirnejših oblik so mini tortice, ki so lahko različnih okusov in barvnih kombinacij. Vsak gost praviloma dobi svojo tortico in iz tega lahko nastane prav prijeten dogodek, ki si ga delijo z mladoporočencema.

Za idejo ali navdih vam v galeriji ponujamo nekaj naših izbranih izdelkov. Za celotni izbor vas vabimo, da nas obiščete v naši manufakturi.

Pri izbiri okusov predlagamo, da se izberejo takšni, ki bodo v največji meri ustrezali večini gostov, oziroma da se okusi prilagodijo na izbrani jedilnik.
Za tiste bolj drzne pa okusi, ki so nekoliko drugačni pa vendar pričarajo pravi gurmanski užitek.

Ne pozabite, da ima morda kakšen od vaših gostov posebne prehranske potrebe ali navade. Za tovrstne primere predlagamo, da se jim ponudi torta iz našega varovalnega programa.

ROJSTNO DNEVNE TORTE

Morda kot drobna pozornost ob obletnicah in različnih praznovanjih ali pa samo majhna razvada. Torte predstavljajo različne motive, katere lahko izberete iz naših galerij, ali pa motiv skupaj oblikujemo po vaših predlogih. Pustite domišljiji prosto pot…

TORTE ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI

Namenjene so praznovanju različnih svetih zakramentov.
Naše izkušnje skupaj z visoko stopnjo izvirnosti nam omogoča, da ustvarimo praznično torto, ki bo na vaše goste naredila izjemen vtis in bo praznik za vašega otroka nepozaben.
Vse podrobnosti v smislu dekoracije in oblike torte je mogoče prilagoditi vašim željam morda vključiti tudi kakšen del osebne note, skratka omejeni smo le z vašo domišljijo.

OTROŠKE TORTE

Pričarajte nepozaben nasmeh na lica otroka, ko pred seboj zagleda torto s podobo svojega priljubljenega junaka iz pravljice, risanke ali v podobi igrače na katero je tako zelo navezan.
Potrudili se bomo in uresničili željo v obliki torte. Edina meja je vaša domišljija…

VAROVALNI PROGRAM

Posebno pozornost namenjamo ljudem s posebnimi prehranskimi potrebami. Danes je vse več ljudi, ki zaradi zdravstvenih težav ne smejo uživati glutena, sladkorja ali mleka in mlečnih izdelkov ali se odločijo za drugačno prehrano.
Projekt se je začel kot kombinacija strasti in velikega povpraševanja po tovrstnih izdelkih.

Ponuditi želimo linijo izdelkov, ki v svoji osnovi nadomeščajo sestavine kot je rafinirani sladkor, saharoza ali pšenična moka. Vse to nadomestimo z ustreznimi sestavinami pridelanimi z tradicionalnimi postopki in pridelavo brez uporabe praškov, konzervansov, emulgatorjev ali drugih umetnih dodatkov.
Izdelki so primerni tako za vegetarijance, vegane kot diabetike.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp