SLAŠČIČARNA JURČEK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SLAŠČIČARNA JURČEK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  SLAŠČIČARNA JURČEK

  DEPALA VAS 93 A, 1230 DOMŽALE

  Kontaktna oseba: Jure Kolar

  Telefon: 01 724 86 27

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Družinska pekarna in slaščičarna

Naša družinska pekarna in slaščičarna Jurček deluje že od leta 1987. V naši prodajalni s prijetnim ambientom vam postrežemo s slaščicami vseh vrst: piškoti, pecivom, mignoni, torticami... Po naročilu vam pripravimo tudi posebne škatle ali pladnje s pecivom ali piškoti po vaši izbiri za posebne priložnosti.

Naše izurjene slaščičarke vam po dogovoru izdelajo tudi torto po vaši želji in okusu za prav vsako priložnost: za rojstni dan, krst, obhajilo, poroko, maturo, poslovne dosežke in obletnice... Vse poročne in druge večje torte vam brezplačno dostavimo v okolico Ljubljane. .

Na željo naših cenjenih strank, lahko pripravimo posebne ali priložnostne aranžmaje (ŠKATLE, KROŽNIKE) v katerih so izbrane vrste piškotov, katere lahko izberete ob obisku v naši trgovini. Za posebne priložnosti (poroke, rojstni dnevi) pa smo vam pripravljeni narediti posebno fino drobno pecivo.

NUDIMO VAM

Pripravimo vam lahko torto za različne priložnosti kot so:
- poročne torte
- rojstno dnevne torte
- zakramentske torte
- torte za za posebne priložnosti
- drobno pecivo
- torte v obliki instrumentov, živali, risanih junakov ter ročno izdelane figurice
- veliko vrst piškotov

Za naše ročno izdelane maslene piškote smo izdelali tudi posebej privlačno embalažo. Tako so primerni tudi za posebne priložnosti ali kot darilo.

FINO ČAJNO PECIVO

Linške oči, obliti kokosovi piškoti, orehovi piškoti, lešnikovi piškoti, orehove kocke,vetrci, Rum kroglice, pehtranovi piškoti, janeževi upognjenci, lešnikovi poljubčki,kokosovi poljubčki, Mešani piškoti, piškoti brez jajc in mleka, pirini piškoti,polnjeni rogljički z marmelado,jurčki in breskvice,...

TORTE

Okrogle do 14 kosov: jaffa, brownie, snickers, limonina torta, jagodna torta, ajdova torta, čokoladni mus, skutina torta, sacherTorte po naročilu okrogle , kvadratne obrezane v obliki figure: jagodna, višnjeva, malinina, borovnica, gozdni sadeži, mešano sadje, schwardsvaldska, vanilija z ananasom in breskvijo, čokoladna , čokoladna z višnjo ali malino, čokoladna skrivnost, nutela, nutela z banano, ledena, vanilijeva mini sadna pita...

MIGNONI

MIGNONI: tiramisu, čokolada, borovnica, cookie, ladjice (vanilijeva krema z nadevom)


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp