SLADKOZVOČJE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SLADKOZVOČJE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  SLADKOZVOČJE

  Dragočajna 5, 1216 Smlednik

  Kontaktna oseba: Gorazd Potočnik

  Telefon: 041 900 637

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Že od nekdaj sem čokoholik

Moje glavno vodilo je, da si pri ustvarjanju sladic svoboden v mislih, besedah in dejanjih - kot je zapisano v bibliji.

Le tako bodo sladice zrcalo tvojih misli in te misli se bodo preko rok projektirale na desertni krožnik. Kajti osrečiti nekoga s sladico je nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi.

Zato osrečujem in poučujem tudi druge, da osrečijo svoje goste z zadnjo jedjo na meniju: naj bo le ta najboljša!

Ime mi je Gorazd Potočnik. Po izobrazbi sem gostinski tehnik. Leta 2001 sem se profesionalno začel ukvarjati s slaščičarstvom. Takrat na našem tržišču še ni bilo nobene posebne slaščičarske ponudbe. V prvi moji ''sladki'' službi sem se imel možnost učiti od najboljših mentorjev in s tem širil svoje znanje na področju slaščičarstva, pekarstva in izdelave sladoleda.

POROČNE TORTE

Moje poročne kreacije so nekaj posebnega in povsem unikatnega. Priprava poročne torte zahteva veliko znanja, ljubezni in potrpežljivosti. Ustvarjanje različnih kreacij mi daje poseben užitek.

Danes se aktivno ukvarjam s svetovanjem o izdelovanju slaščic in slaščičarstvom. Iz čokolade znam pripraviti marsikaj okusnega, posebnega in zanimivega, sem odličen demonstrator in pripraljen deliti svoje bogato čokoladno znanje. Pripravil sem tudi svojo kolekcijo čokoladnih izdelkov Gox, med katerimi je zagotovo najbolj slaven čokoladno-lešnikov namaz Goxella!


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp