SLADKI STUDIO TRAUNER

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SLADKI STUDIO TRAUNER

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   SLADKI STUDIO TRAUNER

   Tovarniška ulica 8, Krško

   Telefon: 041 505 732

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Izbira poročne torte je skoraj da najboljši in najljubši del vsakega para pri načrtovanju poroke. Je najpomembnejši kulinarični hod vajine poroke, zato mora ustrezati vajinim željam.

  Sladki studio Trauner izdelujemo poročne torte z velikim srcem in veliko veselja. Naj bo poročna torta vajina nepozabna izkušnja za vaše oči in brbončice.

  sladki studio trauner - za vaju ustvarimo najbolj unikatno poročno torto

  Vsako torto izdelamo po vajinih željah, pa naj bo to moderna, preprosto naravna ali odštekana torta. Po vajinih željah vama okrasimo torto tudi s svežim cvetjem.

  Poleg izdelave poročnih, rojstnodnevnih, zakramentskih in monoporcijskih tort vam lahko pripravimo tudi sladice v lončkih, piškotne torte, macrone, cake popse in še obilo drugih sladkih dobrot.

  Zaupajta nam vaše želje in zagotovo vas bomo navdušili.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp