SLADKI DAR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SLADKI DAR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   SLAŠČIČARNA SLADKI DAR

   Vodnikova cesta 187, 1000 Ljubljana, TPC Koseze – v pritličju

   Kontaktna oseba: g.Tomaž Rožman

   Telefon: 051 258 180

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Sladki Dar se nahaja na Vodnikovi cesti 187, v Ljubljani. Naša samostojna slaščičarka pot se je začela leta 2015 z izdelavo slaščic za mala podjetja, ki so slaščice ponujali kot dodatno ponudbo svojim strankam. Kljub svoji relativni mladosti podjetja imamo več kot 20 letne bogate izkušnje pri izdelavi vseh vrst slaščic.

  Izdelujemo sveže slaščice… torte za različne priložnosti kot so poroke, birme, obhajila, rojstne dneve, obletnice, piškote raznih okusov in oblik, krofe, flancate, potice, kremne rezine, pite, sladke pakete (za darila, pogostitev obiskov doma).

  sladki dar - zakaj so naše slaščice najboljše

  Prepričani smo v kvaliteto naših domačih slaščic, saj jih izdelujemo dnevno ali po naročilu. Uporabljamo le kvalitetne surovine, ne uporabljamo dodatkov/emulgatorjev, prisluhnemo željam strank in uporabljamo preverjene oz lastne recepture razvite na podlagi dolgoletnih izkušenj. Prepričajte se v kvaliteto tudi sami.

  rojstnodnevne torte

  Dobre rojstnodnevne torte so temelj skoraj vsakega rojstnodnevnega praznovanja. Ste že morda kdaj imeli ali se udeležili omenjenega praznovanja brez torte ali vsaj kakšne podobne sladice? Večinoma verjetno ne. Rojstnodnevne torte in ostale sladice služijo kot nekakšne vrste tradicionalne jedi, katere človek sploh ne bi pomislil opustiti. Poleg vseh lepih spominov povezanih z rojstnim dnevom, je čudovito, če pusti pečat tudi slastna rojstnodnevna torta.

  Pri izbiri torte je treba biti odprte glave in temeljito premisliti želje slavljenca, saj je navsezadnje najpomembnejša njegova izkušnja in njegovi občutki. Možno je, da ga bo tako zelo presenetila ravno torta in bo ostala kot utrinek še dlje časa v spominu. Ob naročilu rojstnodnevne torte vam bomo z veseljem svetovali o dekoraciji in morebitnih dodatnih idejah.

  Prav tako izdelujemo zakramentne torte po naročilu. Izbirate lahko med veliko različnimi okusi – čokoladne, sadne, LCHF, presne itd.

  Poročne torte

  Popolna poročna torta je pika na i na vajini poroki zato je toliko bolj pomembno kakšne so vajine želje okusov in dekoracije. Torto lahko okrasimo s perlicami, različnimi okraski ali s svežim cvetjem.

  V Sladki dar vam naredimo tako poročno torto kakršno si želite. Naj bo to preprosta poročna torta, naked torta, rustikalna torta in vse do večnadstropnih tort.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp