SLADKARIJE SLADKO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SLADKARIJE SLADKO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  SLADKARIJE SLADKO

  MARIBOR

  Kontaktna oseba: Ga.Simona

  Telefon: 031 863 123

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

dobrodošli v naš sladki svet

Vse naše torte in poslastice so sveže iz narejene iz naravnih sestavin. Prizadevamo si postavljati vedno nove trende in nenehno navdihujemo z ustvarjalnostjo! Z združevanjem svežih idej ustvarjamo najboljše in najslajše torte. Obljubljamo vam, da boste z vsakim ugrizom v torto zadovoljni in polni sreče!

Sladkarije Sladko radi ustvarjamo odlične torte in sladice za vse priložnosti. Posvečamo se izdelavi rojstno dnevnevnih tort, tortam za posebne priložnosti kot so sveti krst, obhajilo in birma. Z največjim veseljem pa se lahko pohvalimo z izvrstnimi poročnimi tortami v katere vtkemo ogromno pozornosti in dobre volje.

torte za različne priložnosti

poročne torte

Zelo bomo veseli, da smo lahko del vašega poročne dne. Vaša poroka bo eden najslajših dni v vašem življenju saj vam bomo izdelali torto, ki bo edinstvena za vas in vaš dan.
Vse naše torte so elegantno okrašene in edinstvenega okusa.

sladke dobrote malo drugače

Po vaših željah vam izdelamo cupcakese in cakepopse v različnih okusih in željeni dekoraciji. Prav tako so na voljo različne vrste peciva kot so piškoti, slano pecivo, muffini in kremice v kozarčkih. Posebej za alergetike pa je na voljo bogat izbor tort in peciva brez glutena, laktoze, in jajc ter presnih in LCHF tort.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp