SKUPINA FOSILI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SKUPINA FOSILI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   SKUPINA FOSILI

   Kontaktna oseba: Ga. Zdenka – 031 574 069

   Kontaktna oseba: G. Ivek – 031 671 748

    

    

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Smo skupina Fosili, ena redkih glasbenih skupin, ki zabavamo ljudi z različnimi zvrsti glasbe. To našo prednost izkoristimo tako, da se pojavljamo na različnih dogodkih kot so poroke, okrogli jubileji, koncerti, na raznih zaključenih družbah, sindikalnih zabavah, elitnih zabavah in TV oddajah.

  Smo glasbeniki, ki skupaj uspešno sodelujemo, predvsem zato, ker imamo na glasbo in glasbeno ustvarjanje pozitiven pogled. Naš pozitiven odnos do glasbe in do glasbenega ustvarjanja nas je pripeljal do panonske glasbe. K njej smo pridružili še najbolj poslušane zimzelene popevke, zagorske, podravske, slavonske, dalmatinske, bosanske, srbske, sevdalinke, staro gradske, sloveske skladbe in skladbe iz angleškega in nemškega govornega področja.

  skupina fosili za super žur

  Kdo pa mi sploh smo?
  Skupino Fosili sestavljamo trije člani: Zdenka, Ivica in Sašo.
  Za klaviaturami, bas kitaro in odličnim vokalom najdemo Zdenko Grobelnik, na diatonični harmoniki in akustični kitari ter s čudovitim vokalom najdemo Sašo Grobelnik. Vodja glasbene skupine, Ivica Horvatić pa vas bo zabaval z odličnim vokalom, klaviaturami in kitaro.
  Imamo svoje ozvočenje, znamke Yamaha, ki zadostuje za 250 obiskovalcev. Prav tako pa si sami uredimo primerno osvetlitev z lučmi, za večje prireditve pa po potrebi najamemo ozvočevalca.

  Zdenka Grobelnik

  Je glasbenica, ki na odru ni samo za okras. Je vokalistka in zaigra na klaviature, ko Ivica zaigra na kitaro.

   

  Ivica Hrovatič

  Je najstarejši in s svojimi izkušnjami poskrbi da vse teče kot namazano. Je vokalist, igra na klaviature in kitaro.

  Sašo Grobelnik

  Je najmlajši član in s svojo mladostjo daje dodatno energijo. Je vokalist, igra na diatonično harmoniko in kitaro.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp