SKUPINA 4YOU

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SKUPINA 4YOU

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   SKUPINA 4YOU

   Kontaktna oseba: g.Tomaž

   Telefon: 051 390 449

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  skupina 4you za vse okuse

  Skupina 4you je izkušena glasbena zasedba, ki v vsak svoj nastop vloži vso svojo energijo. Skupino lahko najamete za praznovanje rojstnih dni, za zaključene družbe in poroke. Repertoar glasbene skupine je raznolik.

  Skupina 4you je mešana zasedba, saj prihajajo iz Prlekije, Prekmurja, Štajerske in hrvaškega Zagorja. Skupino tako sestavljajo Andrej Bajič Šarkezi (vokal in klaviature), Tomaž Štrucl (kitara), Vjekoslav Risek (bas kitara in tamburica) ter Vlado Meško (bobni).

  Igramo do zgodnjih jutranjih ur!


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp