SIMBA PHOTOGRAPHY

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SIMBA PHOTOGRAPHY

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  SIMBA PHOTOGRAPHY

  VEGOVA ULICA 10, 2325 KIDRIČEVO

  Telefon: 041 311 417

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

pristni trenutki skozi objektiv

Smo Matjaž, Amadeja in najin sonček Lio, ki si želimo tiste pomembne trenutke v življenju za vas uloviti skozi objektiv.
S fotografijo se ukvarjam že od malega. Postopoma pa sem svojo interesno dejavnost razvil v poklic.

Kot umetniška duša rad ustvarjam tudi kakšne bolj posebne (umetniške) fotografije čeprav sem zvest tudi spontanim trenutkom, v katerih je prav poseben čar. Rokovanja z majhnimi otroci sem se naučil predvsem ob svojem sinu, veliko izkušenj sem si nabral tudi preko poklica pomočnika vzgojitelja.

Kot umetnik sem se seveda srečal tudi z modno in portretno fotografijo, ki sem jo skozi 10 let dela na tem področju do dobra osvojil.

Družina kot ključ življenja me navdihuje da ustvarjam naprej in se podajam v vedno nove izzive, tako v fotografiji kot tudi sicer.

Za fotografijo sem navdušil tudi mojo boljšo polovico, ki mi stoji ob strani in zadnje čase tudi z menoj fotografira. Tako lahko na različnih dogodkih ponudiva tudi fotografiranje dveh fotografov ali fotografiranje in snemanje tako porok kot drugih dogodkov.

poročna fotografija

Umetnosti poročne fotografije sem spoznal in se naučil preko dela v poročnih salonih in ob organiziranju porok, saj sem se v tistem času veliko pogovarjal z nevestami in ženini o njihovih željah in pogledih na njihov najlepši dan v življenju in ga tudi ovekovečil v fotografijah.
Na voljo je več poročnih paketov.

Z veseljem se odzovema na vsako povpraševanje in sprejmeva še tako zahtevne izzive...
Veseli bomo vašega kontakta...se vidimo kmalu ob ustvarjanju Vaših spominov.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp