SELECTBOX

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SELECTBOX

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  SELECTBOX

  Dunajska 5, 1000 Ljubljana

  Kontaktna oseba: Vanesa Ugovšek

  Telefon: 040 429 986

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1800 različnih možnosti, ki jih najdete v 26 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si.

V dvoje je vedno najlepše

Pester darilni program SelectBox ponuja širok izbor doživetij za mladoporočence!
Ni lepšega kot raziskovanje novih krajev in neprecenljivih doživetij v dvoje. Presenetite mladoporočenca in jima dajte vedeti, da sta vam pomembna. Naj njuna vez postane še močnejša z edinstveno izkušnjo in nepozabnim doživetjem. V sklopu gourmet paketov lahko izbereta ekstravagantno večerjo v odličnih in najlepših restavracijah, ki ju bodo zagotovo popeljale v nepredstavljive gurmanske užitke, v turističnih paketih se bosta razvajala v izbranih luksuznih hotelih in apartmajih ob obali ali v čudovitem hribovitem svetu in si tako privoščila kratek počitek – medeni vikend. Z wellness darilnimi paketi se bosta skupaj razvajala v najboljših wellness in spa centrih ter si spočila telo in duha. V okviru Black edition ponudbe pa bosta lahko izbirala vse najboljše iz vsake kategorije v enem celovitem izboru. Nepozabna in skrbno izbrana doživetja vseh vrst v darilnih paketih SelectBox so idealna darila za mladoporočence, ki bodo uresničila njune skrite želje ter izzive.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp