ŠEBEKOVA DOMAČIJA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ŠEBEKOVA DOMAČIJA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ŠEBEKOVA DOMAČIJA – TURISTIČNA KMETIJA “SONJA OZMEC”

   Senešci 83, 2274 Velika Nedelja

   Telefon : +386 (0)41 603 961

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Šebekova domačija z dolgoletno tradicijo od leta 1990 kjer sta prijaznost in gostoljubje na prvem mestu.

  Najdete nas v okolici Maribora oziroma na obrobju Slovenskih goric, v samem osrčju prlekije. Smo na odlični lokaciji kjer se naužijete narave in notranjega miru. Nahajamo se na ormoški vinski cesti VTC 14, mimo nas pa vodita tudi planinska pot in evropska pešpot.

  Do nas pridete iz Ptuja proti Ormožu in v Mihovcih levo proti Veliki Nedelji. Za ostrim ovinkom pod gradom zavijete desno navkreber, mimo cerkve in šole do kapelice. Tu zavijte levo in po nekaj sto metrih boste pri kmetiji.

  Skozi celo leto pripravljamo odlične avtohtone prleške jedi po naročilu gosta, kot so domači nartezek iz tunke s prilogami z domačega vrta, posolenek, ajdov krapec, kvasenica in še mnogo drugih dobrot. Jedi pripravljamo po receptih naših starih babic.

  Na voljo je velika pokrita terasa s kaminom kjer si tudi sami lahko pripravite piknik na žaru.

  šebekova domačija - prostor za slavja

  Nudimo vam večnamenski prostor za slavja kot so poroke, rojstni dnevi, obletnice, obhajila, birme, zaključene družbe, poslovni zaključki.... Večnamenski prostor je primeren tudi za seminarje z medijsko tehnologijo.

  Šebekova domačija poskrbi tudi za prenočišča kjer vam je na voljo 8 sob in 2 apartmaja s pogledom na vinograde. Za sprostitev pa poskrbi naša finska savna in masažna kad.

  Na šebekovi domačiji se lahko sprehodite ob obori kjer imamo ovce in damjake ali na bližnji hrib s čudovitim razgledom na dravsko dolino, Varaždin, Donačko goro, Boč in mariborsko pohorje.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp