SANJSKI AVTO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SANJSKI AVTO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   SANJSKI AVTO

   Kontaktna oseba: Klemen

   Telefon: 041 870 199

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Naša zgodba se je začela na enem od srečanj VW doooooooooolgo nazaj.
  Takrat sva se spoznala Katja in Klemen.

  Po nekaj letih od najinega skupnega srečanja nisva več samo dva ampak nas je že šest. Po dveh malih punčkah z imenom Inna in Jona sem bil odločen, da moram nekaj ukreniti glede ravnovesja spolov v družini. In če si dober si dober. Na svet sta prišla Jakob in Gaber, skoraj hkrati.
  Celotna družina je naravnana k starim stvarem predvsem pa starim vozilom. Za nekoga smeti za nas nekaj kar uporabimo 🙂

  Radi pokukamo na kakšnega bolšjaka, ta mala dva mulca pa tako vedno skačeta po avtih, ko smo v garaži. Dobro, da jih imamo več, da je za vsakega vsaj en volan.

  Zelo se imamo radi in uživamo v tem kar imamo.

  To smo mi!

  Sanjski avto vam ponuja starejše avtomobile (oldtimer), ki bi jih radi uporabili za poroko, jubileje, snemanje reklamnih spotov ali pa samo razvajanje. Z našimi oldtimerji lahko popestritre vaš dogodek. Za najem imamo tri vozila.

  sanjski avto na vajini poroki

  Si želita poroke v vintage stilu?

  Izbereta lahko:
  - KOKL KOMBI,
  - CABRIO HROŠČ BREZ STREHE.
  - OVAL HROŠČEK.

  Naš sanjski avto starodobnik bo pričaral nostalgično vzdušje in poskrbel, da bo vajina poroka nekaj posebnega.

  kokl kombi

  KOKL KOMBI je narejen 18.1.1960 v Wolfsburgu in 21.1. istega leta prodan v Stutgart je večino svojega življenja po pripovedovanjih vozil jagode. Ko je prišel k nam, smo ga zunaj pustili takšnega kot je bil, spodaj pa smo ga povarili, uredili zavore ter elektriko, zamenjali menjalnik in dodali močnejši motor.

  Kamorkoli se pripeljemo z njim, narišemo nasmeh na obraze. Nasmeh na obrazu pa lahko pričaramo tudi vam.

  oval hrošček

  OVAL HROŠČEK je bil narejen jeseni leta 1955 in izvožen na Švedsko. Na Božič leta 1955 ga je kupila gospa LILI Sofia Gunnarsson iz Gotheburga.
  Po 65 letih smo ga pripeljali v Slovenijo in smo četrti znani lastnik tega vozila. Kot zanimivost še to, da je po kopiji računa, ki ga imamo vidno, da ima avto še vedno orighinalno karoserijo, šasijo, motor in ključe.

  V svojih zlatih letih sedaj vozi samo še nasmejane ljudi. OVAL HROŠČEK je idealen za popestritev vašega dogodka in za občutel nostalgije.

  cabrio zgoraj brez

  Ta mavričast hrošč ni bil vedno take barve in brez strehe. Pred več kot 20 leti smo se odločili, da belemu hrošče, izdelanemu leta 1974 v Nemčiji, odstranimo streho. Po takem posegu je moral dobiti še odbito barvo in tako je nastal naš prvorojenec.
  Ste tudi vi za nekaj odbitega? CABRIO ZGORAJ BREZ to zagotovo je.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp