SAMO ZAME

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SAMO ZAME

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  Andrej Pestotnik

  Gozd 2b, 1242 Stahovica

  Kontaktna oseba: Andrej 041 821 515, Mojca 031 327 044

   

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

SVEČNIK

Sem svečnik, ki krasi slavnostno mizo, hkrati me uporabita lahko kot sedežni red, lahko sem še več. Svatje me odnesejo domov kot darilo. Ker imam spodaj napisana vajina imena, imajo lep in uporaben spomin. Vsak, dobi svoj personaliziran svečnik. Narejen sem iz masivnega lesa, sprejmem vsako svečko - barvno, dišečo, kakršnokoli čajno svečko. In vsakič, ko me bodo prižgali, jih s toplino plamena objamem in spomnim, kako lepa je ljubezen.

Z veseljem sodelujemo z vama glede izbire materiala lesa, barve, oblike in velikosti svečnika.

Svečnik na sliki: dimenzije 7x7x4 cm, hrast, oljen z naravnim oljem (varno za otroke)

Cena svečnika na sliki: 11 € (v ceno je vključen DDV)

VABILO

Ker sem poročno vabilo, nosim pomembno sporočilo. Izberite takšnega, ki je vama pisan na kožo.

Unikatno, ročno izdelano, okronano z vajino ljubeznijo.

Možno tudi oblikovanje in izdelava vabila, sedežnega reda, menijev po vajinih željah.

Cena vabila na sliki: 3,70 € (v ceno je vključen DDV)

Izdelava poročnega vabila je del poročne tradicije in prvo oznanilo za vajino poroko. Eno izmed pomembnejših opravil pri načrtovanju poroke je poročno vabilo in sestava njegovega besedila. So del poročne tradicije in prvo oznanilo za vajino poroko. Vaše vabilo je prvi vtis vašega poročnega dne in prvi pogled na temo vajine poroke. Ko bodo vaši gostje prejeli poročno vabilo, jim je treba predstaviti ali bo poroka zabavna in priložnostna ali elegantna in formalna.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp