RR SELECTION

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RR SELECTION

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RR SELECTION

   Škofja vas 7 3211 Škofja Vas

   Telefon: 03 492 40 40

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Podjetje je svoje delovanje začelo leta 1995 na področju poslovnih daril. Uspeh majhnega kolektiva, ki je bil takrat sestavljen izključno iz ožjih družinskih članov, gre pripisati predvsem iskanju kakovosti in strmenju edinstveni ponudbi izdelkov. Leta 2011 sta se Romana in Igor, podkovana z znanjem in izkušnjami, ki sta jih v zasebnem življenju nabirala že desetletja, odpravila na lov za najbolj kvalitetnimi pijačami, ki so manjkale na našem tržišču. V kratkem času sta si zagotovila zastopstva za znamke, kot so Glenfarclas, Prince Polignac, Frapin, Besserat, Abuelo, Albert Bichot in druge. Danes podjetje zastopa že več kot 100 znamk s celega sveta. Je ključni partner mnogih boljših restavracij in hotelov v Sloveniji.

  Poleg ponudbe alkoholnih pijač podjetje ponuja tudi širok izbor unikatnih, inovativnih in domiselnih poslovnih ter promocijskih daril. Z ustvarjanjem lastnih darilnih setov, ki so hitro postali priljubljeno darilo za obdarovanje ključnih poslovnih partnerjev, pa se je ustvarila čudovita sinergija med obema dejavnostma. Od leta 2016 ima podjetje tudi lastno spletno trgovino, kjer pod znamko RR Selection trži vse izdelke. Danes ta zajema že več kot 12.000 artiklov.

  Cilj podjetja je, da RR Selection postane sinonim za kakovosten nabor izdelkov. Podjetje si prizadeva dvigniti nivo kulture pitja v Sloveniji. S tem namenom redno organizira tudi vodene degustacije in kulinarične dogodke. Poleg tega pa podjetje izobražuje tudi na področju poslovnih daril, kjer z dolgoletnimi izkušnjami, znanjem in ljubeznijo do dela pomaga strankam pri izbiri edinstvenih poslovnih in promocijskih daril.

  rr selection - darila po vaši meri

  Pri RR Selection nudimo široko ponudbo promocijskih daril z možnostjo personalizacije za poroke. Raznovrstna promocijska darila opremimo s tiskom ali gravuro po željah poročnega para.
  Na voljo imamo več kot 12.000 različnih izdelkov.

  Kaj podariti nekomu, ki že vrsto let sprejema enaka darila? Pri izbiri darila se bo treba bistveno bolj potruditi, a hitro lahko dobimo zelo dobre ideje, s katerimi bomo obdarovanca presenetili in navdušili. Pri izbiri bodite inovativni, domiselni in unikatni. Naj bo vaše darilo edinstveno in podarite nekaj česar bodo vaši obdarovanci veseli. Pri vseh izdelkih je možen tisk, gravura ali vezenje, kar vam omogoča personalizacijo in dodano piko na i, ki bo vaše darilo naredilo res edinostveno!


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp