ROČNI IZDELKI – V&M DESIGN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ROČNI IZDELKI – V&M DESIGN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ROČNI IZDELKI V&M DESIGN

   Zadružna ulica 24, 1000 Ljubljana

   Kontaktna oseba: ga.Violeta

   Telefon: 070 529 374

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ročni unikatni izdelki - V&M DESIGN so izdelani z veliko mero ljubezni, so izdelki za posebne priložnosti.

  Naši izdelki so narejeni in izdelani prav za Vas. Lepo darilo, ki je narejeno z ljubeznijo, z spretnostjo, potrpežljivostjo, znanjem, ustvarjalnostjo, s strastjo in veseljem. Da, to smo mi. Delati z dušo, biti ustvarjalen in z izdelkom razveseljevati ljudi je naša želja in poslanstvo. Za Vas so naši unikatni ročni izdelki narejeni iz naravnih materialov. Ponuditi Vam želimo naše ročne unikatne izdelke, narejene v Sloveniji, izdelane z ljubeznijo.

  Smo družinsko podjetje V&M Design d.o.o. iz Ljubljane, za vsem stojiva skupaj z možem in z najino kreativnostjo. Življenje naju je nagradilo, da lahko delava nekaj , kar naju skupaj osrečuje. Delava strpno, načrtno in kvalitetno. Ustvarjalnost je najina strast. Našo kvaliteto ves čas potrjujejo zadovoljne stranke, ki se že ves čas vračajo k nama in nam vedno znova postavljajo izzive. Vedno jih nagradimo z najnovejšimi izdelki in drugimi novostmi, ki jih prinaša naš razvoj ustvarjalnosti novih izdelkov. Odlikuje naju točnost, zanesljivost, doslednost. Do sedaj smo izdelali že vrsto izdelkov. Naši naročniki so različni, ker so tako želeli, tako kot so različne njihove želje. Brez skrbi, vse lahko naročite po želji in dobite. O vsem vas sproti obvestimo. Naročila sprejemamo na email:info@vmdesign.si

  Lesena skrinjica je namenjena obdarovanju in prav vam. Zakonca se lahko obdarita ob obletnici, saj je skupna. Skrinjica je simbolika, ki nikoli ne zastara. Naše unikatne skrinjice so izdelane z ljubeznijo in so nekaj posebnega. So prelepe, elegantne in romantične. Podarite sebi in najbližjim nekaj lepega. Vsak trenutek je pravi čas za prečudovito darilo. Za vas, drago osebo, da jo osrečite z našim prekrasnim darilom. Posebnost je v tem, da je vsaka skrinjica unikat. Tudi vaša. Tako, da vaši dragoceni spomini ostanejo na varnem. V skrinjico lahko shranite dragocene predmete, drobne spomine, nakit, fotografije, ki vas bodo spominjale na “vajine dragocene trenutke”

  Je idealno darilo za vse priložnosti. Darilo, ki nas povezuje z naravo. Gravura na lesu je čudovita, tako lahko z njeno pomočjo sporočimo lepe misli in želje. Naši leseni izdelki so kvalitetni in estetsko izdelani.

  Ročni unikatni izdelki - V&M DESIGN so izdelani z veliko mero ljubezni, so izdelki za posebne priložnosti

  Za Vajin poročni dan - svečana darila z kančkom glamurja
  - Samo za vaju smo tu z našimi unikatnimi izdelki za vajin najlepši dan
  - Izdelava izdelkov po naročilu in vajinih željah
  - Gravura in personalizacija po želji
  - Hitra dostava in odprema
  -Izdelano z ljubeznijo za vajin najlepši dan

  Na poročnih in slavnostnih obredih lahko nazdravita z vajinima posebnima slavnostnima kozarcema, ki vaju bosta še dolgo po vajini poroki spominjala na vajin najlepši dan. Set poročnih kozarcev in penina je privlačno darilo, katerega se bodo razveselili prav vsi. Naši izdelki vam ponujajo, da se svečani set sovpada z vajino ostalo poročno dekoracijo. Mladoporočencema pa bodo zavedno ostali v lepem spominu.

  Namenjena so kot darilo mladoporočencema, za rojstnodnevno darilo, poročno darilo, za Abrahama, za dom, Valentinovo, obletnice, itd. Ponujamo vam profesionalno delo in dotik glamurja, ki bo čez naše unikatne izdelke dalo vaši poroki poseben dan. Možnost graviranja z doplačilom na vse naše izdelke lahko napišemo ali dodamo ime, številko, posvetilo; barvo materiala, čipko, rožice, trakove, biserčke.

  Naši unikatni stekleni izdelki so ročno izdelani.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp