RESTAVRACIJA KMETIČ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RESTAVRACIJA KMETIČ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  RESTAVRACIJA KMETIČ

  Kontaktna oseba: Alenka Breznik

  Telefon: 031 321 207

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Restavracija Kmetič se nahaja v centru Voličine, majhne vasice sredi Slovenskih goric in leži na južnem delu občine Lenart.
Od Maribora smo oddaljeni 23 km (avtocesta izvoz-Lenart) od Lenarta v Slov.goricah le 4 km (od gradu Hrastovec ali iz smeri Lenarta), od Ptuja pa 18 km (Janežovci – levo).

Restavracija Kmetič Vam poleg vsakodnevne klasične ponudbe gostinstva ponuja tudi nepozabne trenutke ob vaši zabavi POROKA, ZAKLJUČEK, POSLOVNA KOSILA, RAZNE JUBILEJE, SEMINARJE, BANKETE ki jo, seveda po vaši želji organiziramo in pripravimo za Vas.

POROKA V RESTAVRACIJI KMETIČ

Ker je Vaš dan za nas zelo pomemben in za katerega si želite, da ostane v nepozabnem spominu in samo »enkrat v življenju«, je v naši »PLAVI DVORANI« s kapaciteto 250 sedežev prostor, ki ga iščete.

Tako za Vas, kakor za Vaše goste si seveda želite dobre hrane, dobre postrežbe, dobre glasbe, klimatiziran prostor in obilo drobnih zadovoljstev za popestritev Vašega dne, skratka, vse najboljše.

Vse to in še več smo Vam s pravilnim svetovanjem, organizacijo in vodenjem vaše zabave pripravljeni in seveda sposobni urediti pri nas. Svetujemo in pomagamo vam tudi tam, za kar Vi danes še sploh ne veste, da spada k vašemu slavju, med ostalim pomoč pri izbiri glasbe, fotografa, kamere, seveda pa se v celoti strinjamo tudi z Vašimi izbranci ali prilagodimo Vašim željam.
In najbolj pomembno: ugodne cene..

CATERING

Želite slavje doma?
Razpolagate s prostorom za domačo zabavo, vendar Vam primanjkuje inventarja, pribora, prostor za kuhanje, delovna sila, saj želite tudi sami uživati ob svojih gostih.
Tu smo mi, da Vam vse želeno pripeljemo na dom, ali drugo izbrano lokacijo. Dogovorite se lahko samo za dostavo, ali tudi strežbo ves čas zabave ali samo določenega dela …

Po vaši želji Vam sestavimo poročni meni in se prilagodimo vašim željam. Poskrbljeno je tudi za vegeterijance.

ZAKLJUČENE DRUŽBE

Življenje se prične z rojstvom, nadaljuje vsak dan posebej, ko se zjutraj zbudimo in tako iz dneva v dan. Prva potreba pogostitve najdražjih, ki jih ob raznih priložnostih želimo ob sebi, se prične ob KRSTU, nadaljuje z vsakoletnim ROJSTNIM DNEVOM, OBHAJILOM, BIRMO, VALETO MATURO, POROKO, spet KRSTOM, ABRAHAMOM, raznimi izrednimi priložnostmi, ki se pojavijo v življenju.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp