RESTAVRACIJA GRAD SOCERB

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RESTAVRACIJA GRAD SOCERB

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RESTAVRACIJA GRAD SOCERB

   Socerb 7, 6275 Črni Kal

   Kontaktna oseba: Milan Graj

   Telefon: 041 571 544

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Slikovita restavracija grad Socerb nudi čudovit pogled na bližnji Tržaški zaliv s Trstom, saj je višinska razlika do doline okoli 300 metrov. Pod gradom leži na pomolu gručasta vasica Socerb, ki jo sestavlja niz domačij.

  Foto: Nives Brelih Photography
  Foto: Nives Brelih Photography

  restavracija grad socerb - s pogledom na tržaški zaliv

  Restavracija grad Socerb, katere gospodar je Milan Graj, je restavracija z grajskim ambientom in romantičnim pogledom na tržaški zaliv, Trst in okolico. Slovi po odlični hrani. Priporočamo ribje specialitete. Lokalu daje poseben čar izjemna vljudnost in prilagodljivost lastnika, ki je kulinarično profesionalnost prilagojeno stranki, že pred leti prinesel iz prekmurskih ravnin.

  Prostor omogoča izvedbo manjše poroke, protokolarnega sprejema ali kulturne prireditve.

  Grad stoji, na kraškem robu, nad vasjo Socerb. Tu se nahajajo ostanki kamnitega oboda renesančne trdnjave, obnovljene leta 1925. Grad je izjemna prostorska dominanta in edini večji utrdbeni objekt na kraškem robu nad obalo. Pod gradom je kraška jama, povezana z dvoriščem gradu. Zgrajen je bil na mestu prazgodovinske utrjene naselbine. Terasa ob gradu in rob pobočja sta preprežena s kraškimi jamami, ki so služile kot prazgodovinsko bivališče in po izročilu tudi skrivališče sv. Socerba. Ob gradu so ohranjeni temelji gospodarskih poslopij in gotske kapele.

  Restavracija Grad Socerb vas prisrčno vabi v svoje prostore. Sprejme v notranjih prostorih in letnem vrtu do 30 oseb. Namenjena je za praznovanje manjših porok s protokolarnimi sprejemi. Nudi izredno razgledno točko in je prav tako idealna za kulturne prireditve.

  Njihova kulinarika slovi po ribjih specialitetah, morskih jedeh, slow foodu-u in jedeh po naročilu.

  Doživita poroko z grajskim ambientom in romantičnim pogledom na tržaški zaliv, Trst in okolico.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp