RESTAVRACIJA DRAVA CENTER

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RESTAVRACIJA DRAVA CENTER

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  DRAVA CENTER

  Telefon: 02 420 07 50

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

poroka s pogledom NA JEZERO

S pogledom na Mariborsko jezero in hribovje Kozjak na eni strani, ter Pohorje na drugi strani, boste ob dobri hrani v naši restavraciji preživeli prijeten popoldan.

Restavracija ponuja klasično kuhinjo, vsak vikend sta ob a'la carte ponudbi na voljo tudi dva ali trije različni sezonski meniji.
Odlikujemo se po dobrih postrvih in domačih sladicah.

Restavracija ima dva prostora, manjši prostor sprejme cca 50 oseb, večji pa cca 80 oseb. Prostora sta ločena s hodnikom s tremi velikimi prehodi, na koncu katerega se nahaja točiljni pult, kamin in mini knjižnica sta integrirana v prehode.
Zunanja terasa sprejme v poletnem času cca 60 oseb.
Manjši prostor je opremljen s projektorjem in platnom za prezentacije, sestanke, konference.

PIKNIK PROSTOR

Na voljo je piknik prostor, na privzdignjeni terasi. Terasa je obdana z gozdom in leži v neposredni bližini otroških igral in bara. Sprejme lahko približno 60 oseb. Piknik prostor je opremljen z žarom, mizami in s klopmi, s tekočo vodo, z električnim priključkom in zemljanko (prostor za hrambo hladne pijače).

Poskrbljeno je tudi za naše najmlajše člane saj raznolika otroška igrala obljubljajo nove dogodivščine in drugačna doživetja – na svežem zraku, v objemu narave. Otroci lahko plezajo po lesenih igralih in plezalni steni. Tekajo lahko po travniku, raziskujejo gozd, čofotajo po vodi, se gugajo ali gradijo gradove v peskovniku. Prav tako lahko igrajo košarko na našem košarkarskem igrišču. S programom in z animatorji zagotavljamo nepozabno in posebno doživetje za otroke. Le-ti so ves čas vodeni, dovolj je prostora za tekanje, dovoljeno je kričanje in skakanje.

Prisrčno vabljeni na sončno teraso na plaži, ki se nahaja v srcu posestva DravaCenter in na vstopu v Krajinski park Mariborsko jezero

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp