RESTAVRACIJA CUBIS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RESTAVRACIJA CUBIS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RESTAVRACIJA CUBIS

   Poslovna Cona A 2, 4208 Šenčur

   Telefon: 051 313 063

   Telefon: 04 279 18 66

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Restavracija Cubis se nahaja v Šenčurju, pri Kranju. Restavracija je zasnovana kot "A la carte" restavracija. Sodoben pristop k oblikovanju notranje opreme je odraz arhitekturnega konteksta v katerem se lokal nahaja. Občutek topline in prijaznosti prostora je dosežen skozi logično funkcionalno zasnovo in uporabo naravnih materialov. Uporaba naravnega kamna v različnih strukturah, teksturah, je v kombinaciji s svetlobo odigrala odločilno vlogo pri zasnovi notranjosti. Izvirni detajli in barve naredijo igro opazovanja še bolj razpoznavno in zanimivo.

  Poroka v restavraciji cubis

  Naj vaš poročni dan v našem Cubisu zablesti. Dovolite nam, da za to poskrbimo mi. Nudimo vam velik prostor in vrhunsko kulinariko. Poskrbimo za poročno kosilo ali poročno večerjo.

  restavracija cubis - kulinarično razvajanje

  Restavracija Cubis vas pričakuje z izvrstnimi stejki, ponudbo po naročilu in najboljšimi cocktaili. Njihova kulinarika je na samem nivoju saj pripravljajo vrhunske jedi in le svežih sestavin. Rdeča nit restavracije Cubis je rdeče meso pa naj bo to argentinsko, francosko, domače, isrko ali avstralsko. Poskrbljeno pa je tudi za vegeterijance, vegane in tiste, ki ne uživajo glutena. Ker imajo na svoji strehi lastni zeliščno zelenjavni vrt je vedno vse sveže. Zamuditi ne gre avstralskega flap steaka, pečenega v peči na oglje, z gorčično omako, s pečenino zelenjavo in krompirčkom.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp