RENDEZ VOUS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RENDEZ VOUS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RENDEZ VOUS

   Oprešnikova ulica 28, 4000 Kranj

   Telefon: 040 871 333, 031 456 277, 040 166 761

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Že več kot trideset let za vas pripravljamo sveže slaščice; izbirate lahko med mnogimi okusi, od kraljice čokoladnih tort – temne čokoladne torte – do sveže jogurtove torte z borovnico, rahle lahke čokoladne torte ali pa slastne mešanice bele čokolade in manga. Poleg skrbnega izbora sestavin se zavedamo kako pomembno je ohranjati tradicijo, a hkrati slediti kulinaričnim trendom. Mi nismo pozabili kakšnega okusa so slaščice naših babic.

  Foto: Boštjan Jamšek
  Foto: Boštjan Jamšek
  Foto: Boštjan Jamšek
  Foto: Boštjan Jamšek

  rendez vous - sladka poročna pravljica

  Rendez Vous ni le francoska fraza zaljubljencev temveč odlična slaščičarna, znana po vrhunskih sladkih dobrotah. Vrhunski izdelki slaščičark, ki bodo zagotovo ugodili vašim prefinjenim okusom. Vse torte in pecivo je izdelano iz izbranih sestavin najvišje kakovosti. Vsaka naša torta je drugačna in unikatna, velikost, barva in stil pa razkrivata enkratnost dogodka.

  Če bi želela, vama za poroko pripravimo tudi ostale slaščice kot so mali indijančki, sladice v kozarčkih, različni minjoni, sadne ali čokoladne košarice, mali cake popsi ali pa ročno narejeni masleni piškoti.

  Torte za posebne priložnosti

  Poskrbimo za sladko in nepozabno praznovanje. Pripravimo vam torto po vaših željah in vam polepšamo vaš osebni praznik.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp