REBEKA MAKE UP

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A REBEKA MAKE UP

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   REBEKA AŠĆERIĆ MAKE UP

   POBEŠKA CESTA 29, 6000 KOPER

   Telefon: 051 244 222

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ličenje je moja strast in veseli me ustvarjanje tako preprostih kot tudi bolj dramatičnih videzov. Uživam v poudarjanju lepote vsake posameznice. Zavedam se, kako pomembno je, da ličila izgledajo popolno ter zdržijo skozi cel dan in celo noč, zato ustvarjam dolgo obstojen "make up". Sem umetnica ličenja in sem leta 2015 opravila profesionalni tečaj ličenja pri Doroteji Premužič v Ljubljani.
  Ličim na terenu ali v salonu v okolici Kopra.

  ličenje za vse priložnosti

  Nudim ličenje za vse priložnosti: poroke, maturantske plese, valete, zabave... Prav tako nudim ličenje za nevesto, pričo, družice, nevestino mamo... Nevesti pred poroko vsekakor svetujem poskusno poročno ličenje, ob katerem se skupaj dogovoriva o njenih željah. Svetujem tudi make up glede na tip kože, obliko obraza... Na ta način se lahko prepričate o obstojnosti ličil in ste na poročni dan brez skrbi. Prav tako se pogovoriva o stilu poroke ter vašemu osebnemu stilu, da se na koncu vse skupaj poveže v celoto.

  poročni make up

  Izbira pravih ličil za vašo poroko je izredno pomembna.

  Poročni make-up mora bit narejen z občutkom in pravo mero estetike, da deluje naravno in sveže skozi celo noč in vse do jutra. Pomembno je, da je skladen s poročno obleko in poročno frizuro.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp