RANCH MARINA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RANCH MARINA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RANCH MARINA

   Koče 2, 1338 Kočevska Reka

   Kontaktna oseba: ga. Marina

   Telefon: 040 760 199

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  POROKA NA RANCH MARINA

  Izrecita usodni da in proslavita svoj prvi korak na skupni življenjski poti na naši poročni lokaciji, ki vama zaradi oddaljenosti od večjih mest ponuja idilično vzdušje v osrčju narave Kočevske Reke.
  Pri tem pa si še zagotovite svojo zasebnost kot edini na Ranchu, ter se prepustita naši ekipi, ki poskrbi vse do zadnje podrobnosti.
  Zavedamo se, da je poroka za vas le ena, zato bomo kot poročna lokacija poskrbeli za uresničitev vaših želja in predlogov, ter vam ustvarili popoln in nepozaben poročni dan.

  ranch marina z bogato ponudbo samo za vas

  - Poročna dvorana sprejme do 250 ljudi, kjer je poskrbljeno za hrano in pijačo ter bogato izbiro vin v vinski kleti
  - Dvorana ima naravno svetlobo
  - Zakup celotnega rancha, kjer uživate samo VI
  - Nudimo vam najem konjev ali kočije
  - Možnost civilne poroke v Rustikalnem - Western stilu
  - Imamo možnost prenočišč z ugodnimi cenami
  - Lokacija je oddaljena od Ljubljane le slabo uro
  - Za vas imamo urejena brezplačna parkirišča
  - Ranch Marina ima veliko kotičkov za nepozabno poročno fotografiranje

  Za poroke, rojstne dneve, festivale, koncerte in druga srečanja je na voljo nova večnamenska dvorana, ki lahko sprejme do 250 ljudi.

  vstopite v gozdno pravljico

  Ranch Marina je gozdna pravljica za vse, ki bi radi doživeli oddih v pristnem "western" slogu. Na ranču nudijo možnost jahanja konj v pokriti konjski maneži, izkušeni vodniki pa vas popeljejo tudi na različno dolge izlete na konjskem hrbtu po neokrnjeni naravi v okolici. Izbirate lahko med nekajurnimi, enodnevnimi ali celo večdnevnimi izleti po naravi Kočevskega. Ponujajo tudi različne tipe udobnih nastanitev (sobe, apartmaji, glamping šotori).

  Na Kočevskem kraljuje gozd. Izobilje miru in tišine vabi obiskovalce, da se v objemu dreves povežejo sami s sabo. Pozabite na čas, odklopite se od digitalnega sveta, da boste lahko slišali svoje misli. Številne možnosti aktivnega in kulturnega raziskovanja dežele vas bodo napolnile z energijo narave. Vabljeni, da doživite gostoljubnost kočevske narave.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp