RANČ PRI TREH BREZAH

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RANČ PRI TREH BREZAH

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT
  SPODNJI BRNIK 45, 4207 CERKLJE

  Telefon: 040 835 918

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

poroka v neokrnjeni naravi

Ranč pri treh brezah, idilična lokacija na gorenjskem ponuja vse tisto kar ste si od nekdaj želeli. Čudovita narava je zagotovo eno od najlepših ozadij za izmenjavo poročnih obljub.

Izmenjava zaobljub pod milim nebom sredi neokrnjene narave je odličen kraj za vašo dušo. Poroke, ki jih navdihuje narava, so nekaj najlepšega! Poskrbeli bomo za vse detajle, da bo vajina poroka zares nepozabna.

Prostor za piknike, poroke, zaključene družbe in zabave kjer se gostje udobno sprostijo, medtem ko imate fotografije, posnete v kateri koli od neskončnih fotografij na kmetiji.

Sprejmemo do 85 gostov.

Očarajte svoje goste z nepozabnimi doživetji. Presenetite jih z odlično lokacijo in kulinariko, ki ju ponujamo.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp