PROSPHERUS D.O.O.

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PROSPHERUS D.O.O.

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PROSPHERUS

   BOBENČKOVA 10, 1000 LJUBLJANA

   Kontaktna oseba: Marija Hrovat

   Telefon: 041 551 744

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  LUKSUZNI PREVOZ ZA SVEČANE DOGODKE

  Popestrite si poročni dan, dopolnite družabni dogodek, presenetite vaše najdražje in poslovne partnerje ali pa si oglejte turistične znamenitosti z ROLLS ROYSE-M in DAIMLER-JEM.

  Poročni prevoz z avtomobilom ROLLS ROYCE, letnik 1939. Primeren je za 3 do 4 osebe (poleg šoferja). Vajina poroka je lahko kot iz sanj.
  .

  ROLLS ROYSE II letnik 1986

  Vožnja z odprto streho dopušča lahen piš vetra v laseh, neslišen motor vam omogoča mirno doživetje. Conoly usnje in Wilton tepih pod nogami pa predstavljata nepozabno udobje za trenutek vašega izbranega dogodka.

  Poroka princa Filipa Karađorđevića.

  Po skoraj 100 letih se je v Saborni cerkvi v središču Beograda odvila prava pravljična poroka princa in princese. Vnuk zadnjega jugoslovanskega kralja Petra II. Karađorđevića, princ Filip Karađorđević, je za ženo vzel Danico Marinković.
  Po obredu iz Saborne cerkve (cerkev nadangela Mihaela) sta se sprehodila do prestižnega starodobnega rdečega kabrioleta Rollse-Royce Corniche II letnik 1986, da ju je zapeljal po ulicah Beograda do znamenitih Dedinj in še bolj znamenitega Belega dvora.

  Avto je sedaj v lasti Prospherusa in ga vozi sama ga.Marija.

  DAIMLER BARKER DB18, letnik 1951. Primeren za 2 osebi (poleg šoferja).

  BENTLEY S1 je letnik 1955 in je prvi avto S1 od karoserista James
  Younga. V njem se lahko poleg šoferja peljejo še 3-4 osebe.

  DAJTE PIKANTNOST SVOJI POROKI IN SE ZAPELJITE Z LUKSUZNIM ROLLS ROYCE-EM ali DAIMLER-JEM.

  ROLLS ROYCE Wraith l. 1939

  S svojimi 5,35 m dolžine predstavlja stalno klasiko z udobnostjo kraljevskega formata – izdelava karoserije je delo najbolj znanega podjetja H.J.Mulliner&Co. Poganja ga 4,2 literski in 6 cilinderski motor. V dveh letih proizvodnje, je bilo izdelanih 491 avtomobilov aluminijaste karoserije.

  Sprednji del je namenjen šoferju in sovozniku, zadaj pa je ogromno prostora za potnike, vajene razkošja. Z električno pomikajočim se steklom si le-ti lahko privoščijo popolno zasebnost pogovora, dovršen interier iz lesa in usnja pa poudarja eleganco in udobje.

  Med ponosne lastnike te limuzine se je zapisal celo gospod Al-Fayed, lastnik blagovnice Harrod’s. S tem avtom se je na poroki peljal tudi Walter Birsa.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp