PROJECT BUTTERFLY

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PROJECT BUTTERFLY

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  PROJECT BUTTERFLY

  Telefon: 070 760 993

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Glasbena skupina izbranih glasbenikov pričara večer po vaši obliki. Vsi člani naše skupine sodelujemo pri različnih projektih. Smo učitelji, organizatorji in profesionalni glasbeniki. Z vami smo lahko že na obredu. Pri nas dobite program za zabavo, katerega nam pomagate sestaviti vi. Da se lahko čimbolj približamo vašim željam. Tudi vodenje programa vam pripravimo če ste za kakšne igre.

project butterfly na poroki

Glasbena spremljava na civilnem obredu je nekaj posebnega saj pričara čarobno vzdušje. Civilni poročni obred lahko popestrita z ljubezensko pesmijo, baladami, filmsko glasbo ali glasbo po vajini izbiri. Glasba na poroki je nekaj, kar se na poročnih fotografijah ne vidi, a se za zmeraj vtisne v srce in spomin.

Na obredih imamo na voljo ženski ali moški vokal, akustično kitaro, klavir, violine, saksafon, harmoniko, itd. Pripravljen imamo tudi DJ set v kolikor imate željo po kombinaciji z živo glasbo.

Vsa oprema je moderna in vrhunska, tako ozvočenje kot osvetlitev. Z nami je vedno prisoten naš tehnik, ki poskrbi, da je vse v popolnem redu.

Instrumentalno glasbo lahko izvajamo medtem, ko prihajajo svatje kakor tudi po končanem civilnem obredu. Popestrimo vam tudi dogajanje z glasbo katera skrbi za prijetno vzdušje.

Beležimo že kar nekaj igranj na porokah tako, da znamo poskrbeti za pravi žur. Popolnoma se prilagajamo vajinim željam.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp