PREVOZI MLAKAR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PREVOZI MLAKAR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT
  Peračica 2, 4243 Brezje

  Telefon:  040 299 390

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Prevozi z vnaprej dogovorjeno ceno, točni, udobni, hitri in varni.

Za opravljanje prevozov potnikov in prtljage poskrbijo vozniki z ustrezno izobrazbo, z večletnimi izkušnjami, umirjenostjo ter dobro voljo.

Zagotavljamo vam točen prihod na želeno destinacijo, udobno in umirjeno vožnjo brez skrbi. Če potujete z nami, vam ni potrebno skrbeti za parkirišča, varnost v prometu, kolone, cestnine, gorivo… Za vse poskrbimo mi in vam ob tem postrežemo z osvežilnim napitkom.

potujte z nami

Popeljemo vas na izlete, športnih prireditve, koncerte, do letališč itd… !

Za prevoz večjega števila potnikov uporabljamo vozilo Ford Transit, ki je zelo udobno in prostorno. Vozilo ima dvojno klimo, ki poskrbi za dobro počutje, radio za dobro razpoloženje, je povišano in podaljšano, kar zagotavlja udobje, veliko prostora za prtljago… Opremljeno je z varnostnimi komponentami kot so abs, esp… . Vozilo opravlja poklicni voznik z vsemi dovoljenji, licencami ter izkušnjami .

Za opravljanje idividualnih prevozov uporabljamo novo Dacio Duster 4x4. Vozilo je opremljeno z vsemi napravami za udobje in varnost in prav tako ga upravlja poklicni voznik z dolgoletnimi izkušnjami.

ROYAL CLASS – VIP KOMBI

VIP kombi je primeren za konferenčne dogodke, srečanja, poroke, obletnice in ostale družabne dogodke. Vsebuje vse potrebno, da ustrežete željam vaših gostov.

Zagotavlja udobno vožnjo za do 8 potnikov. Namenjen je predvsem poslovnim dogodkom na poti, družabnim srečanjem, službenim zabavam, osebnim praznovanjem ali kot sejemski kombi.

Opremljen je z video/avdio predvajalnikom, klimo, hladilnikom, zatemnjenimi stekli, klubsko mizico in udobnimi, prostornimi sedeži.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp