PRESTIŽNI NAJEMI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PRESTIŽNI NAJEMI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PRESTIŽNI NAJEMI

   ZAGORJE OB SAVI

   Kontaktna oseba: Tomaž 041 665-833 in Gorazd 041 687 342

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Prepustite se nepozabni vozni izkušnji športnega ali luksuznega vozila. Enostaven, prijazen in hiter najem. Naj bodo vse oči uprte v vas. Najem vozil je za različne priložnosti: adrenalinsko doživetje, prevozi porok, poslovni prevozi, praznovanja, prevoze po vaših željah.
  Prav tako nudimo VIP prevoze. Z VIP prevozi na zabave, sestanke, prireditve. VIP prevozi zagotavljajo zanesljivo, udobno, sproščeno in nemoteno vožnjo z luksuznih vozil in vas do vašega cilja varno in elegantno!

  Vsakemu posamezniku pripravimo indivualno ponudbo glede njegove želje, trajanje vožnje in kraj najema vozila. Pri tem poskrbimo za hiter, prijazen in brezskrben najem.

  MERCEDES S350 AMG

  Sanjsko vozilo in zgled celotne panoge – novi razred S. Vsak dotik in vsak trenutek, ki ga preživite v tej edinstveni luksuzni limuzini, se spremeni v doživetje: potovanja, delo, sprostitev, uživanje in varna vožnja do cilja – med luksuznimi limuzinami ni vozila, ki bi lahko ponudilo več. Notranjost, ki izpolnjuje, kar obljublja zunanjost, nudi prostornost, lepoto in udobje, združeno v vrhunski ambient, v katerem se boste odlično počutili.

  BMW 730D

  BMW serije 7 razširi tipičen užitek v vožnji BMW z novim užitkom, ki se lahko vozi. Potniki, ki sedijo na luksuznih sedežih zadaj, uživajo v velikodušnem občutenju prostora. Medtem ko aktivna tehnologija za uravnavanje podvozja opreme Executive Drive Pro v vsaki vozni situaciji nudi neomejeno udobno in dinamično vozno doživetje, skrbijo ambientna razsvetljava in inovativne komfortne ter razvedrilne funkcije za sproščen potovalni užitek na najvišji ravni.

  MASERATI GHIBLI

  Ghibli je Maserati za direktorje, ki želijo izstopati. Maserati nedvomno želi stopiti v korak s časom, z najbolj svežimi trendi ter po zgledu Porscheja in Jaguarja znova trizob približati sicer zahtevnemu, a ne najbogatejšem krogu kupcev. Če je torej veliki prestižni quattroporte še vedno bolj rezerviran za dolge avtocestne etape milijonarjev, predsednikov uprav globalnih multinacionalk in zvezdnikov s stilom, želi ghibli svojo ekskluzivnost zdaj po nekoliko bolj dostopni ceni ponuditi tudi direktorjem, borznim posrednikom in drugim uspešnim ljudem. Takim, ki so sicer za avtomobil še vedno pripravljeni zapraviti veliko, a nikakor ne preveč.

  FERRARI F430

  Vemo kaj je skupnega vsem ferrarijem: dva sedeža, zadnji pogon, nad 500KM in vsaj 300 na uro. Ob rohnjenju 4,3L Ferrarija z oznako motorja F136 E V8 se vam bo zagotovo nasmehnilo. Izpolniti svoje dolgoletne želje in se prepustite rohnenju inpospeškom tega superšportnika.

  HARLEY DAVIDSON

  Motocikel z obilico stila in karizmo pravega ameriškega težkokategornika -Harley-Davidson. To je motocikel, ki ga boste najprej slišali, šele potem zagledali. Pozabite na to, da se boste zjutraj tiho odpeljali z dvorišča. Na počitnice? Vikend avanturu? Prepustite se vznemirjeni vožnji s Harley-Davidsonom.

  PLOVILO ALENA 56

  ALENA 56 je udobna motorna jahta, s prefinjenim stilom, polna praktičnih rešitev, ki bodo zapolnila vašo plovbo in počitnice z užitkom.

  Alena56 meri v dolžino kar 17,53m (56f) in sprejme do 6 oseb. in se ponaša z tremi razkošnimi in udobnimi spalnimi kabinami, med katerimi ima kapitan ločeno kabino. Izkušen kapitana Tomaž bo poskrbel za brezksrbno in varno plovbo med vaših oddihom. Zagotavljamo vam enkraten in nepozaben oddih!

  Prostorna paluba, zaprt dnevni prostor, kabine in kopalnice, vam omogočajo svobodo gibanja. Funkcionalna in tehnična oprema zagotavlja izjemno udobje in zagotovljeno varnost.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp