PRESAD

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PRESAD

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  PRESAD

  Pod Radovnico 3, 8233 Mirna

  Telefon:  041  641  874

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

v sožitju z naravo

Naša zgodba se je začela pred več kot šestimi desetletji sredi narave in v sožitju z njo. S spoštovanjem in ljubeznijo do nje ter z željo prinesti njene dobrote bližje vam.

Do danes se je zgodilo veliko, a v svoji viziji vztrajamo: razširili smo proizvodne prostore in dejavnost, pridobili certifikat kakovosti ISO 9001:2008 in certifikat IFS, namenili smo pozornost izdelkom iz ekološko pridelanega sadja, a ohranili svoje osnovno načelo:

Presad smo ljudje, ki mislimo na vaše potrebe in želje. Skrbimo, da so surovine kakovostne in neoporečne, nadzorujemo celoten proizvodni proces, ki poteka skladno z dobro proizvodno in higiensko prakso, ter preverjamo in potrjujemo kakovost naših končnih proizvodov. Ves čas sledimo trendom in vas tako vedno znova presenečamo z novimi in domiselnimi okusi.

V času, ko se pogosto vprašamo, ali resnično uživamo varne dobrine, stojimo pokončno, ko pravimo, da ostaja naša vez z naravo odgovorna, naša vez z vami pa skrbna in varna. Zato nam dovolite, da vam predstavimo osveženi nabor Presadovih sadnih in zelenjavnih sokov, nektarjev ter sadnih sirupov.

PRESAD SOKOVI

Naši sokovi so sokovi v polnem pomenu besede.

S skrbnim mletjem in stiskanjem vam kozarec napolnimo s 100 % deležem sadja in/ali zelenjave. Pripravljeni so iz matičnega soka, zgoščenega soka ali sadne oziroma zelenjavne kaše in kaj hitro jih lahko prepoznate po značilni barvi, žametni aromi in polnem okusu. Polnimo jih v steklenice in tako skupaj z vami ohranjamo odgovoren odnos do narave.

NEKTAR IZ JAGOD, JABOLK IN ARONIJE
POMARANČNI NEKTAR
SADNO ZELENJAVNI SOK
JABOLČNI NEKTAR
NEKTAR IZ BRESKEV
NEKTAR IZ ČRNEGA RIBEZA

PRESAD BIO SOKOVI

Na prodajnih policah poiščite tudi naše BIO sokove, ki jih iztiskamo iz ekološko pridelanih sadov narave. Osvežitev, kakovost in varnost, vse v enem samem požirku. Prepričani smo, da si jih boste po prvem zaželeli več.

kakovost in standardi

Naši izdelki so izdelani iz kakovostnih surovin. Vse surovine in celoten proizvodni sistem strogo nadzorujemo po načelih sistema HACCP.

V podjetju Presad zagotavljamo enotnost izdelkov in konstantno raven zahtevane kakovosti, ki ustreza specifikacijam in je v skladu z vsemi veljavnimi predpisi oz. standardi, ki jih določa naša država ali EU. Izvozne izdelke uskladimo s pravilniki države uvoznice. Eden najstrožjih standardov zagotavljanja kakovosti in varnosti proizvodov IFS, ki smo ga vgradili v naš proizvodni proces, nam omogoča še boljši nadzor nad kakovostjo in varnostjo proizvodov.

Nenehno uvajamo izboljšave na vseh področjih, kar dosegamo s stalnim spremljanjem in uvajanjem novih znanj v svoje izdelke, izobraževanjem zaposlenih, timskim delom, sistematičnim pristopom, kreativnostjo, inovativnostjo in stalno strokovno podporo. Vse to so elementi celovitega upravljanja kakovosti, s katerimi nadzorujemo in izboljšujemo vse procese v podjetju.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp