POSESTVO PULE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POSESTVO PULE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  POSESTVO PULE

  Drečji vrh 16, 8231 Trebelno

  Telefon:  051 620 100

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

posestvo Pule

Prvo elitno podeželsko hotelsko naselje v luksuzni kategoriji, le eno uro iz Ljubljane in Zagreba. Posestvo Pule je prava izbira za tiste, ki si privoščite najboljše. Enkratna kombinacija hotelskega luksuza, gastronomije, dobrega počutja ter lepot narave ustvarjajo Posestvo Pule nezamenljivo in enkratno.

POROKE MED NEBOM IN ZEMLJO

V objemu čudovite narave in miru, tam kjer si roki podajata vrhunski nivo storitev in izvrstna kulinarika ter se poročno slavje spremeni v pravljični dogodek. Na luksuzno obnovljeni slovenski domačiji, med bukovimi gozdovi se bosta mladoporočenca počutila kot princ in princeska.

POROKA S CIVILNIM OBREDOM

Poskrbimo za to, da bo poročni dogodek vsem svatom in zaljubljencema ostal v nepozabnem spominu. Izvrstna kulinarika, prijazno osebje in prelepo naravno okolje so sestavine, ki spletajo popolno poroko. Za solze sreče v očeh pa bosta zaslužna zaljubljenca, ko si bosta obljubila večno zvestobo. Na posestvu Pule lahko poskrbimo za izvedbo civilnega obreda.

POROČNO SLAVJE

Ena naših največjih odlik je individualen pristop do poročnega slavja. Organiziramo po eno poroko na dan in tako poudarjamo ekskluzivnost dogodka. Verjamemo namreč, da je poročni dan ena tistih stvari v življenju, za katere si je treba vzeti čas in ji nameniti vso potrebno pozornost. Obstaja tudi možnost ekskluzivne rezervacije celotnega posestva za svate in mladoporočenca.

Za več informacij o organizaciji poročnih slavjih pišite na info@pule.si ali pokličite na +386 (0)1 600 40 21.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp