POSESTVO HOTAVLJE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POSESTVO HOTAVLJE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  Posestvo Hotavlje

  Hotavlje 16, 4224 Gorenja vas

  Kontaktna oseba: Miran Šinkovec

  Telefon: 031 290 475

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Hotavlje so naselje v Občini Gorenja vas - Poljane, ki ležijo nad izlivom potoka Hotaveljščica v Poljansko Soro, ob odcepu ceste Škofja Loka - Žiri.

Skozi vas teče reka Hotaveljščica, cesta skozi vas pa pelje proti Blegošu, smučišču Cerkno in na Slajko.

Na Hotavljah se lahko pohvalijo s cerkvijo sv. Lovrenca, ki je bila prvič omenjena že leta 1520, na cerkvi pa je na stranskem portalu napisana letnica 1705. Zvonik je iz leta 1630, dozidan je bil leta 1718. Trije baročni oltarji so iz let 1792–1801, slike na oltarjih pa so verjetno iz Šubičeve delavnice. Zanimivost cerkve je poleg starosti tudi lokacija, saj se ne nahaja na hribu ampak na spodnjih Hotavljah. Pri Šinkovcu stoji kolo, ki ga poganja voda.

poroka

Poroka je eden najlepših trenutkov v življenju, ki jih nikoli ne pozabimo.

Poročna lokacija je med prvimi vprašanji, ki se porajajo pred poroko. Ponujamo vama lokacijo sredi neokrnjene narave, obdane s travniki skozi katere teče reka Hotaveljščica.

Na vajino željo vama organiziramo poroko na prostem ali pod šotorom. Na voljo tudi pokrit prostor.

Na vajino željo vama priskrbimo tudi celotno dekoracijo prostora, catering ter celotno organizacijo poroke.

civilna poroka

Poroka na prostem je lahko res posebno doživetje. Čudovito posestvo vama ponuja eno najlepših ozadij za izmenjavo vajinih poročnih zaobljub.
Uredimo vama lahko celoten civilni obred po vajinih željah.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp