POSESTVO CIGÜL

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POSESTVO CIGÜL

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POSESTVO CIGUL

   Kontaktna oseba: Špela Šebenik – 040 574 609 ,

   Dušan Šebenik – 068 148 348

    

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Bi radi svoj poročni dan preživeli obkroženi z zeleno naravo in vinogradi?
  Dahnite svoj usodni »da« na prostem, obkroženi z lepoto zelene narave, na posestvu Cigül. Čudovita narava med vinogradi je zagotovo eno od najlepših ozadij za izmenjavo poročnih obljub in ljubezni.

  Sklenite svojo zakonsko zvezo na travniku ali med vinogradi, ki jih ponuja posestvo Cigül. Preživite romantične trenutke v barvitem cvetočem vinogradu ter se prepustite razvajati.

  posestvo CIGÜL - popolna pravljica sredi narave

  Naj bo vajin najpomembnejši dan v življenju postavljen v prečudovito kuliso narave, ki bo čarobni trenutek, ko bosta dahnila "usodni DA".


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp