POROKA NA LADJI – CFC KRIŽARJENJA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POROKA NA LADJI – CFC KRIŽARJENJA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  CFC KRIŽARJENJA

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

cfc križarjenja

Smo prvi in vodilni portal pri posredovanju križarjenj in vseh vrst ladijskih prevozov naših članic. Z dolgoletnimi izkušnjami in mednarodnimi priznanji za izredne dosežke v panogi križarjenj, se Cruise-ferry-center.com uvršča med prve spletne strani turističnih agencij pri nas.

Dolgoletne izkušnje in specializiranost v segmentu križarjenj nam omogočajo, da za vas načrtujemo najugodnejše pakete križarjenj, ki poleg potovanja z ladjo v večini primerov vključujejo lokalne prevoze, nočitve v hotelu pred ali po križarjenju, zavarovanja, letalski ali avtobusni prevoz in še več.

Imamo najboljši pregled in izbor prostih kapacitet, kar nam omogoča status uradnega zastopnika ladjarja. Obvladujemo online sisteme ladjarjev, tako, da čim lažje ustrežemo vašim željam, od kategorije kabine do njene pozicije.

POROKA NA LADJI

Ste za nekaj drugačnega in unikatnega? Ste za poroko na ladji, na plaži, v očarljivem pristanišču ali na morju?

Začnite novo poglavje svoje ljubezenske zgodbe z nepozabno svobodno kraljevsko karibsko poroko. Odkrijte osupljive možnosti na krovu in po svetu s poroko, ki je nepozabna od začetka do konca.

Odločite se lahko za številne predlagane poti. Naš ladijski načrtovalec vam bo pomagal pri kopenskih zamislih, osamljenih morskih zalivih ali zasebnih otokih.
Od vsega začetka pa do konca bo poroka na ladji nepozabna in pravo romantično doživetje.

Če se želite poročiti, medtem ko ste dejansko na morju, morate skrbno izbrati svojo ladjo. Vse države ne dovoljujejo sklenitve zakonskih zvez na morju.
Če se poročite na ladji, medtem ko je ladja v pristanišču, je še ena možnost, ki omogoča prijateljem in sorodnikom, da so prisotni, tudi če ne gredo z vami na križarjenje. Tako lahko brezskrbno uživate v zabavi na krovu.

Ker vemo, da je za stranke znanje svetovalca ključnega pomena, se naše osebje stalno izobražuje na mednarodnih konferencah in tudi na ladjah tako, da dobivamo informacije in znanja iz prve roke. Pri nas boste deležni kakovostnega svetovanja pri pripravi potovalnega načrta in z veseljem vam bomo podali koristne informacije in napotke za pripravo pred odhodom o ladji in destinaciji kamor potujete.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp